ЗАБРАЊЕНА ИСТИНА О ТРАГОВИМА ЕКУМЕНИСТА НА КОСОВУ ИЗАШЛА НА ВИДЕЛО

 

Kоме закон лежи у топузу трагови му смрде нечовјештвом! (Митрополит Петар II Његош)

Послушајте следећи снимак. Изнешена истина о неделима екумениста ће се чути од 2:35:58.

Шешељ је недавно примио одликовање од м. Амфилохија Радовића, што баца сенку на Шешељево залагање против јереси екуменизма и борбе за српско Косово. Митрополит важи за човека познатог по специфичној величини главе. Каже се, наиме, да му одговарају све капе, и по томе је спецификум Балкана. (Погледајте: Шта то вреди, кад ће Тито да победи)

Деда за репу, баба за деду, деца за бабу, мачка за децу, миш за мачку… ишчупаше репу. Отприлике, овако антиекуменисти тумаче прилике после одликовања које је политичар Војислав Шешељ примио „за косовско рвање“ од водећег екуменисте и гурача Срба у тзв. „косовске институције“. Да ли је Шешељ само део посткосовске елите у Србији где се свако са сваким дружи, пријатељују и левичари и десничари, каубоји и индијанци, шути и рогати или је у питању мудри или лукави политички прагматизам са једне или са обеју страна?

Уколико је то прагматизам да се Шешељ сусреће „и са црним ђаволом“ да би задобио бољу политичку позицију, онда се може рећи да је Шешељ кренуо, донекле, путем којим је ишао неко кога је управо због тог прагматизма Шешељ критиковао.

Епископ Артемије се, наиме, држао принципа да се ради користи народне сусреће и са „црним ђаволом“ (Клинтон, Олбрајт, Тачи) све док црвене линије нису погажене, тј. док ови сусрети не буду на штету народа. Ипак, еп. Артемије није примао одликовања од непријатеља.

За разлику од Артемија, Амфилохије се састајао са „шутим и рогатим“ на штету народа. Његов сусрет са човеком који је на челу шиптарског одељења за интеграцију севера био је симболични почетак урушавања институција Србије (које сада и не постоје) на северу Косова и Метохије. Дакле, тирјанство Амфилохијево -рушење легалног епископа Епархије рашко-призренске, смрди нечовештвом -рушењем институција Србије на КиМ. које је потом уследило као и затупљивањем српског народа на КиМ. Најзначајнији трагови м. Амфилохија на Косову су Сава Јањић и Теодосије Шибалић о коме је косовски Србин Драган Поповић говорио у емисији „Снаге народа“.

amfilohije i hisa

Сусрет м. Амфилохија са Хисом – кредибилитет институцији сепаратиста за интеграцију северног Косова.

Амфилохије Радовић није само подржао долазак Бајдена у Дечанима, он је учествовао у устоличењу Теодосија Шибалића, човека косоварског идентитета за вођу косовског раскола. Шта то (или ко) може да споји и папу са Шешељем? Да није одговор -Амфилохије Радовић?

Медијски магови и њихови мигови

Писац Данило Киш, завештао је да му се на опелу не држе беседе. Када је м. Амфилохије чуо да је Данило умро, пожурио је да се он појави на сахрани славног писца. Иако је знао за завештање, на опште запрепаштење, прекршио је ову последњу Данилову жељу.

Амфилохије је човек са потребом да буде вољен од свих и сваког, медијски маг и редак манипулатор, не само у оквирима Балкана, већ и света. Када он путује Косовом, за њим иду фотографи и камермани, јер посетити српске паћенике на КиМ. а то не снимити, то је исто као и да их ниси посетио.

„Свима сам био све, да бих како ког спасао“, говорио је св. апостол Павле. М. Амфилохије је био свима све на језуитски начин – да би кога упропастио. Све је то постало јасно када је народ био очигледно покраден на референдуму за отцепљење Црне Горе од Српства. Тада су политичарске душе и унесрећени народ погледали на м. Амфилохија као светило које би једино могло да обједини Србе у Ц. Гори и да их супротстави издајничком режиму. Време је било за одстојавање правде и истине. Амфилохије се умешао, али, не као бранитељ принципа правде и истине, већ као жалосна врба, пацифиста који ће умртвити народни отпор „да не би дошло до крвопролића“.

Крвопролићем су плашене црногорске жене, Срби су опструирани, а антисрпски режим у Црној Гори је могао да узликује због тријумфалне издаје Српства. Рођак Амфилохијев, Коштуница, се мрштио, али због својих моралних скрупула, прихватио је ово безакоње.

На референдуму у Црној Гори је гласао велики број Шиптара са Косова који су преко ноћи добијали црногорско грађанство. Касније ће то своје гласање добро наплатити јер ће државна власт Црне Горе велеиздајнички признати геноцидну творевину „Републику Косову“.

Конзервативни медијски маг митрополит Амфилохије је спасао од дављења и сајбер-монка Саву Јањића. Сава Јањић је познат по свом ставу да су радикали нуспродукт комунизма, атеизирани и вулгарни национализам радикала, је по Сави само преобучени атеизам Титових комуниста. Како је националиста Амфилохије прешао пут од Шешеља до Саве Јањића за само један дан? Некако је успео, јер, после доделе одликовања Шешељу, Амфилохије је дошао на Косову да омирише трагове свога нечовештва из 2010. Сајбермонк га је угостио у светињама које он држи под кључем захваљујући том нечовештву.

amfitМагови су се срели. Шешељ није био на састанку. Такође, Џомић који је некада растеривао радикале са полицијом, није био на састанку. Није био ни народ. Народ ће бити само у функцији „лајкања“ Савиних објава и вучења за нос од стране ових медијских господара.

Да би се избегла манипулација и да би се прогледало, да би се сва ова збрка решила, мора доћи до свенародног покајања и повратка на немањићки национализам који се разликује од шешељевског. Главна парола немањићке идеологије је:

„Све за Христа, Христа низашта,“

и она поставља главни принцип да је сродство нације по борби за правду, истину и Крст часни, а не по крви и језику. Без Вере и борбе за Веру, немогуће је угодити Господу, и дати добар одговор на Страшном Суду, макар опело држао и сам м. Амфилохије.

amfilk

Погледајте, такође: АГИМ ЧЕКУ И САВА ЈАЊИЋ

Припремила екипа Фб странице „Православље живот вечни“

 

 

 

Овај унос је објављен под Вести. Забележите сталну везу.

3 реаговања на ЗАБРАЊЕНА ИСТИНА О ТРАГОВИМА ЕКУМЕНИСТА НА КОСОВУ ИЗАШЛА НА ВИДЕЛО

 1. СРБин Светосавац каже:

  Због свејереси екуменизма и отпдништва од Бога и СРВства: Православља и Светосавља, због напуштања и силаска са пута Светог Саве који води у живот вјечни мновима данас „трагови нечовјештвом смрде“ зато што њихова снага и моћ не потиче од истине Христове и правде Божије већ од папске и глобалистиче и комунистичке безбожничке ТОПУЗЕ!

  Борба против сваке лажи, неправде и безакоња људског се не води само нападајући друге већ прије свега она се најуспјешние води полазећи од себе и свог начина живота који треба да буде по Закону Божијем у духу истине Христове и правде Божије!
  Православни хришћани који су Богу вјдрни а своме народу одани не спашавају се својим знањем и купљеним дипломама приватних факултета, не спашавају се својим положајима у Цркви на која су често пута дошли ољом нечастивог, не спашавају се својим празним титулама без садржаја које су добили још од комунистичког безбожничког режима због издаје своа богољубивог СРВског Народа, већ својим покајањем кроз љубав пема онима које су некада били издали прогонећи у Цркви „у ие Бога“ све оне СРВе и СРВкиње који су хтјели и жељели да живе побожно по примјеру Светих Богоотаца својих!
  Зато оставимо суду Божијем и зле и добре људе и жене јер суду историје нико није умакао па неће ни садашњи издајници Бога и СРБства: Православља и Светосавља као врхунца хришћанске православне нациоалне идеологије и СРВског начина живота. „Поколења дјела суде, шта је чије дају сваком!“ 😝

 2. zoran каже:

  Ekumenizam je prisutan i to je jasno, ali jedno znam kako mirjani mogu suditi mitropolitu , koji se odrekao svega radi Hrista, sve Crkve i Manastire je obnovio i neumorno radi svaki dan, ja sam iz Podgorice, ja sam srbin i ponosim se tim, ali nisam dorastao da sudim bilo kome a kamo li Mitropolitu. idemm redovno na liturgije, ne vidim da se ista promijenilo .. znaci da je i dalje liturgija kako treba i to je bitno, spasenje dolazi sluzenjem Bogu a ne osudjivanjem na svaku pricu. vrijeme ce pokazati, Crkva je brod koji plovi dvije hiljade godina i Bog ce sa njom da upravlja u sve vjekove

  • SRBin Svetosavac каже:

   Slepcu je dzabe govoriti o svjetlosti dana, i gluvome ne vredi saputiati na usi, jer slepac koji zivi u vecitoj tami ne moze da vidi svjetlost dana, a gluvi koji ne moze da cuje Rijec Boziju ili Radosnu Vijest Svetog Jevandjelja ne moze zato da cuje ni vpaje SRBskog Roda svoga za povratak na stari nacin bogosluzenja po primjeru Svetih Bogootaca nasih!

   Zato je Pravoslavno ili Pravojerno bogosluzenje u Crkvi Hristovoj organizovano tako da zadovoljava sva cula ljudska koja su neophodna za spasenje nase. Od cula vida, sluha, mirisa i okusu cijelo ljudsko bice raduje se Pravoslavnom bogosluzenju i kroz njega saznaje za Gospoda svoga bez kojeg nema izbavljenja i spasenja gresnom rodu ljudskom koji danas Boga se ne bojeci a naroda ne stideci javno krsi Zakon Boziji koji nam svjedoci i govori u svakom trenutku nasega zivota koliko smo daleko ili blizu Starom SRBskom Rodjaku, Gospodu nasem Isusu Hristu!

   ZATO GOSPODE ISUSE HRISTE BOZE NAS, RADI MOLITVI PRESVETE MAJKE SVOJE I SVIH SVETIH POMILUJ I SPASI, I POMOZI DA SLEPI PROGLEDAJU I TAKO DA VIDE SLAVU TVOJU, SLAVU JEDINORODNOG OD OCA RODJENOG PRIJE SVIH VJEKOVA, I GLUVI DA CUJU RADOSNU VIJEST SVETOG JEVANDJELJA JER KAKO CE ONI VJEROVATI AKO NE CUJU, A KAKO CE CUTI AKO IM SE NE PROPOVJEDA RIJEC BOZIJA!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s