Ко је хришћанима украо дугу и како су се на Видовдан „гејеви“ самозапалили (ВИДЕО)

И рече Бог Ноју u синовима његовим с њим, говорећи: А ја ево постављам завет (савез) Свој с вама и с вашим семеном након вас; и са свим животињама што су с вама од птица, од стоке и од свега звериња земаљскога што је с вама, са свачим што је изишло из ковчега, и са свим зверињем земаљским. Постављам завет Свој с вама и од сада ниједно тело неће погинути од потопа, нити ће више бити потопа да затре земљу. И рече Бог: ево знак завета који постављам између Себе и вас и сваке живе твари, која је с вама до века: ставио сам дугу Своју у облаке, да буде знак завета између Мене и земље, па кад облаке навучем на земљу, видеће се дуга у облацима. И опоменућу се завета Свога који је између Мене и вас и сваке душе живе у сваком телу, и неће више бити воде од потопа да затре свако тело. Дуга ће бити у облацима, па ћу је погледати и опоменути се вечнога завета између Бош и сваке душе живе у сваком телу које је на земљи. (Књига постања)

ноје

Дан 28. јун је неспорно познат и признат као један историјски дан. Потомци св. Саве, православни Срби тога дана сећају се св. кнеза Лазара и јунака битке на Косову 1389. године којима се прибрајају и сви други који животе положише за Крст Часни и слободу златну.

Тако је на достојанствен начин обележена прослава Видовдана традиционалном „Видовданском литијом“ из центра Београда па до Манастира Св. Јустина Ћелијског у Барајеву као и свечаном академијом након Свете Архијерејске Литургије.

Даље, дан 28. јун је познат и по другим историјским догађајима:

 • године 1914. извршен је атентат на аустроугарског престолонаследника Франца Фердинанда након којег је уследио Први Светски рат,
 • године 1948. настао је разлаз између Совјетског Савеза и Комунистичке партије Југославије,
 • године 2001. догодило се изручење бившег председника Савезне Републике Југославије Слободана Милошевића Хашком трибуналу.

Ове године, биће запамћен и по самозапаљивању хомосексуалаца у Тајвану:

 

Исте 2001. године, о Видовдану, десио се и неуспели покушај одржавања „Параде поноса“. Наиме, након петооктобарског државног удара и политичких промена у Савезној Републици Југославији започет је процес „транзиције“ по мери Запада и то како у економској тако и у културној сфери. Резултати транзиције постали су видљиви релативно брзо – није било дана да медији нису извештавали о свакодневним светковинама на међународном нивоу, па је тако временом постала пракса да се по узору на прилике у Америци и Западној Европи обележава „Ноћ вештица“ као и разни неки други „међународни дани“ неких споредних детаља из живота. Ипак, врхунац овог својеврсног културолошког рата (продужетка агресије НАТО из ’99) био је покушај наметања обележавања „Дана поноса“ која подразумева дефиле разних хомосексуалних група са заставама „дугиних боја“. На жалост организатора као и неколицине амбасадора западних земаља, покушај „парадирања“ наишао је на оштру реакцију омладине и неких навијачких група и остао је упамћен по знатној материјалној штети у граду као и бројним повређеним особама. И наредних година било је покушаја да се манифестације тог типа одрже у Београду. Каснијих година уследили су покушаји да се дефиле ипак одрже накнадно током године – раније са мање успеха, а последњих година, под патронатом државе осокољене „моралном подршком“ појединих амбасадора са Запада, са знатно више успеха. Стиче се утисак да је после толико времена „жаба“ ипак „скувана“ као и да су ранијих година тензије ипак вештачки појачаване. Наиме, за разлику од ранијих година, када су „параде“ најављиване унапред, а поједине групе на исте одговарале организовањем контра-скупова, ове 2015. године, без неке посебне најаве и уз знатно слабију медијску кампању,  у организацији неколико про-западних невладиних организација, без много еуфорије, у Београду је обележен „Међународни дан поноса ЛГБТ особа“. У контексту ове приче занимљиво је напоменути да је иста пропраћена вестима о одлуци Врховни суд Сједињених Америчких Држава да легализације „истополне“ бракова у Америци у којој је до сада „брак“ особа истог пола био дозвољен у 37 савезних држава док је у преосталих 13 био забрањен, као и најавом да је нацртом новог Грађанског законика Републике Србије наведено, поред дефиниције брака као заједнице живота мушкарца и одредбе којом се изједначавају брачна и ванбрачна заједница, да ће „заједница живота двоје људи истог пола“ бити уређена посебним законом као и могућност истих да усвајају децу.
И ове године, у склопу прославе „Међународног дана поноса ЛГБТ особа“, уз сећање на 28. јун 1969. године који је познат као „Стоунволска револуција“, којом приликом су се припадници хомосексуалних организација успротивили полицијској рацији у немирима, одржане су прославе широм света. Међу њима, једна од тих скандалозних прослава биће упамћена како по инциденту који се том приликом догодио тако и по потврди о медијској цензури упркос декларацијама о медијским слободама у Сједињеним Америчким Државама.

Реч је о концерту у организацији Омладинског удружења „геј-прајд“ покрета на којом је приликом покушаја вештачког стварања „дуге“ услед реакције честица дошло до повређивања већег броја људи који су том приликом задобили озбиљне опекотине по телу. Из разлога политичке коректности, медији нису показали интересовање за извештавањем о овом догађају, док су поједини ипак известили јавност о инциденту али без навођења да је реч о организацији која промовише идеологију хомосексуализма.

Содомија је сексуална перверзија која се састоји у противприродном разврату. У српском језику је синоним за зоофилију, скотолоштво, мада у великом броју језика то није случај, већ содомија означава хомосексуалност, неприродне блудне односе и слично. За оне који учествују у оваквом разврату, каже се да су содомити.

Содомија носи назив по граду Содому. Содом и Гомор су познати као „градови у равници“, су по Књизи постања били смештена су на реци Јордан у јужном делу Ханана. Долина Јордана (који одговара данашњем Мртвом мору) је поређена са рајским вртом, као земља богата водом и зеленилом, погодна за испашу стоке. Божанска пресуда је била да се Содом и Гомора, заједно са два друга оближња града, униште ватром и сумпором. Суседни град Бела/Зоара је једини поштеђен током судњег дана.

Содом и Гомор су постали синоним за окорели грех, а њихов нестанак са испољавањем Божијег гнева. Содом и Гомора су такође коришћени као метафора за пороке, блуд, содомију и хомосексуалност. Неприродни блуд и хомосексуалност су грехови због којих су кажњени становници Содома и Гомора.

Најзад и пропаст Содома не може се ничим другим објаснити него оним чиме га Библија објашњава, тј. неваљалством људи и казном Божјом. Исти тај морални узрок мора се признати и у објашњењу пропасти Помпеје и Херкулане, Мартиника, легендарне Атлантиде као и још неких градова и насеља на планети земљиној. (Св. Николај Жички)

Мада се геј-прајд идеологија и застава у дугиним бојама често тумачи као борба за толерантност другачијих, сама ова идеологија не трпи оне који другачије мисле. Од почетних невиних шетњи и стидљивог пипкања на њима „параде поноса“  постају параде богохулства. Свој врхунац идеолози геј-парада виде, не само у разврату на сред улице, што се већ дешава на парадама у САД, већ у исмевању крста и хришћанских симбола.

c13 Господ је дугу дао као симбол завета између Бога и човека и доказ тога да потопа до Страшног Суда више неће бити. Геј-идеологија се труди да цели свет прикаже као Содом и Гомор, те је она и претеча Страшног Суда. Отета застава дуге од хришћана је покушај и отимања наде. Перверзија Запада је, засада, први корак у прекидању дијалога између две цивилизације – источне православне и западне која релативизује Истину у корист сваковрсног промискуитета. Извраћеност Запада је готово немогуће обуздати, али потребно је побринути се за свој дом.

lia-liam

Петогодишњи Лиам, кога родитељи, уверени да је девојчица заробљена у телу дечака, подвргавају хормонском третману ради промене пола. Правно гледајући, он је већ девојчица, јер су родитељи променили његово име из Лиам у Лиа.

Доћи ће једном време и људи ће постати болесни. Када виде онога ко није подвргнут општој болести, устаће на њега говорећи: ти син најболеснији, јер ниси као ми. (Свети  Антоније Велики)

Погледајте такође: ДОКТОРКА СА ОКСФОРДА ТРАЖИ УБИЈАЊЕ НОВОРОЂЕНИХ БЕБА

Припремила екипа странице „Православље живот вечни“

Овај унос је објављен под Црква и друштво. Забележите сталну везу.

Једно реаговање на Ко је хришћанима украо дугу и како су се на Видовдан „гејеви“ самозапалили (ВИДЕО)

 1. SRBin Svetosavac каже:

  „I djavo se pretvara u andjela svijetla, a sluge njegove u sluge pravde, da bi prevarili tako ako mogu i izabrane!“

  Rimske Pape koji nose na mitri svojoj broj Zvjeri 666 i koji svojim drugim tajnim simbolima svedoce o tome da oni nisu zamjenici Svetog Apostola Petra na zemlji vec Kneza ovog svijeta, palog andjela Lucifera ili Satane treba javno karati da bi tako i u druge unisao strah. Gospod je svakome dao slobodu volje da sam bira sta ce da bude u zivotu svome. Sluga Boziji ili sluga djavolski, da bira da li ce da bude sin svjetlosti ili sin tame pa tako isto i rimskim Papama ciji pad u pakao traje neprekidno vise od hiljadu godina. Papin pad je proistekao iz njihovog krivovjerstva izrazenog kroz PAPSKU INSTITUCIJU I RIMSKU KURIJOM koja u crno zavi cijelo covjecanstvo, a posebno narode pseudohriscanske Zapadne Evrope, Amerike i Australije. Zato ja kao SRBin: Pravoslavac i Svetosavac ne mogu da se mirim u ime ekumenizma (lazne ljubavi bez istine Hristove i pravde Bozije) sa rimokatolickom „crkvom“ sve dok je ona u jeresi i dok se Pape sa svojim biskupima i nadbiskupima ne pokaju za grehe svoje i mnoge zlocine koje su rimokatolicke KRSTASI pocinili sirom svijeta „u ime Boga“ sa blagoslovom i na podsticaj najvisih vekikodostojnika iz tz. rimokatolicke „crkve“!

  Lista zlocina rimski KRSTASA bila bi isuvise duga kada bi je nabrajali kroz prohujale vjekove ali za nas Pravoslavne SRBe Svetog Save dovoljno je samo da se sjetimo SEDAMSTO HILJADA SVETIH SRBSKI NOVOMUCENIKA IZ JASENOVCA koje ustase Hrvati umorise na zvjerski nacin sa blagoslovom rimokatolickog sveca – Nadbiskupa Alojza Stepinca samo zbog toga sto su bili Pravoslavni SRBi koji su vise voljeli Svetog Savu i Starog SRBskog Rodjaka, Gospoda naseg Isusa Hrista od rimskoga Pape Pija 12. Najstrasnije i najmasovnije zlocine izvrsili su ustase Hrvati kao rimokatolicki KRIZARI sa blagoslovom Nadbiskupa Alojza Stepinca nad Pravoslavnim SRBima Svetog Save tokom Drugog svijetskog rata u jasenovackom lancu logora smrti. Kako je utvrdio poznati strucnjak i naucnik medjunarodnog ugleda Radomir Bulatovic u Jasenovcu je ukupno na grozne nacine umoreno za cetiri godine rata jedan milion, sto deset hiljada i devesto dvadeset i devet (1,110.929) neduznih ljudski ZRTAVA!

  Od toliko velikog broja stradalnika, SRBska Pravoslavna Crkva u slobodnom svijetu je odmah posle Drugog svjetskog rata na predlog prezivjelih srodnika i prijatelja Svetih SRBski Novomucenika iz Jasenovca uz podrsku Vladike americko-kanadskog G. Dionisija Milivojevica proglasila sedam stotina hiljada (700.000) na zvjerski nacin pobijenih SRBa u Jasenovcu za Svete SRBske Novomucenike i njihov SVETI BROJ unijela u svoj crkveni Kalendar. Njegovo Preosvestenstvo Vladika Ohridski i Zicki G. Nikolaj Velimirovic po svojoj savjesti na trazenje Bogoljubivog i Slobodoljubivog SRBskog Naroda izbjeglog i rasutog u tudjini po cijelome svijetu napisao je MOLEBEN za Svete SRBske Novomucenike iz Jasenovca koji se sluzio svake godine 13 Septembra ili 31 Avgusta po nasem Starom osvecenom Julijanskom Kalendaru!

  Tako je bilo sve do „ujedinjenja“ Slobodne SRBske Pravoslavne Crkve i Novogracanicke Mitropolije sa Majkom Crkvom u zemlji. SPC najprije prihvata broj od 700 000 Svetih SRBski Novomucenika iz Jasenovca i nekoliko godina taj broj objavljuje u svome crkvenom Kalendaru, da bi zatim zbog njihovih dzelata predvodjenih od najvisih velikodostojnika iz rimokatolicke lazne „crkve“ taj Sveti broj pocela da sakriva njegovim izbacivanjem iz crkvenog Kalendara. Papisti i ekumenisti u SPC da bi u potpunosti sakrili ustaske zlocine pocinjene tokom Drugog svijetskog rata nad Pravoslavnim SRBima sa blagoslovom najvisih velikodostojnika rimokatolicke „crkve“ Boga se ne bojeci a mrtvih i zivih SRBa se ne stideci prave selekciju izmedju Svetih SRBski Novomucenika i pojedina njihova imena unose u svoj crkveni Kalendar da bi tako prevarili neobavesteni SRBski narod kome se ni broja nezna kojeg SRBi kao uzdarje Bogu, Svetom Savi, Pravdi i Slobodi prinesose u svojoj Svetoj borbi „za Krst casni i Slobodu zlatnu“!

  Umjesto da unose u crkveni Kalendar Svete SRBske Novomucenike po mjestima njihovog stradanja poput Jasenovca, Paga, Prebilovca, Gline sa Kozare i mnogih drugih stratilista i mucilista SRBskog Naroda iz vremena Prvog i Drugog svjetskog rata sa barem priblizno tacnim brojem poklatih i pobijenih SRBa od rimokatolicke „brace“ Hrvata sa blagoslovom njihovog rimokatolickog viseg i nizeg svestenstva, SPC odredjuje zajednicki dan njihovog proslavljanja za 13 Septembar ili 31 Avgust. Na taj nacin sadasnje vodjstvo SPC zbog svoje izdaje Boga i SRBstva, Pravoslavlja i Svetosavlja kao vrhunca hriscanske pravoslavne nacionalne ideologije i SRBskog nacina zivota zeli ocigledno pred istorijom da sakrije od javnosti strasne zlocine ustasa Hrvata pocinjene nad Pravoslavnim SRBima Svetog Save sa blagoslovom rimskog Pape, Nadbiskupa zagrebackog i cijele Hrvatske Alojza Stepinca i drugi velikodostojnika rimokatolicke lazne „crkve“!

  Ako je i od novih slebdenika Vuka Brankovica, previse je SRBine brate. Sto rimokatolicka „crkva“ u Hrvata pokusava da opere ljagu sa obraza svoga kojeg nema smanjujuci svakodnevno broj ZRTAVA u Jasenovcu donekle je i razumljivo. Ali sto sadasnje rukovodstvo SPC zbog ekumenizma zajedno sa rimokatolickom „crkvom“ ucestvuje u tome zlocinu ne videci ili ne zeleci da vidi da smanjenjem broja Svetih SRBskih Novomucenika iz Jaseonvca ona u isto vreme smanjuje i broj zivih SRBa koji sve vise nestaju svojim pretapanjem u Hrvate je za svaku kritiku i javnu osudu. Ako SPC poput soli obljutavi sa cime ce se tada SRBstvo nase posoliti. Ona je oduvjek bila NOJEV KOVCEG SRBskog duha i SRBskog spasenja. Trazimo zato od SPC da se ona vrati na put Svetog Save koji vodi u zivot vjecni i da ona unese u svoj crkveni Kalendar Svete SRBske Novomucenika po mjestima njihovog stradanja sa barem priblizno tacnim brojem od rimokatolika pobijenh SRBa!

  „Pod tudjim okriljem kretose ustase, od glave do pete oruzani tesko, te odojcad SRBsku i babe poklase, i to djelo svoje nazvase vitesko! Poslodavac njihov iz pakla se smeje, takvih slugara jos imao nije. A za revnost u zlu, vec poznatu svima, pohvale dobise iz pakla i Rima“! SRBski Sveti Novomucenici iz Jasenovca i cijele nase voljene zemlje Svete Savine SRBije, molite Boga za nas, da se SRBi oboze, sloze i umnoze! Amin. Boze daj!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s