Господњи празник прослављен у стилу Ноћи Вештица

Авангарда комунистичког покрета, увек је била комунистичка омладина. Организована омладина је имала посебно место у свим револуционарним покретима. Хитлер је приликом успостављања национал-социјализма, такође, посебну улогу намењивао омладини нацистичког покрета. Једна од улога партијске омладине је и организовање културног живота за младе по стандардима идеологије коју прате. Партијска омладина није нешто непознато, и битан је фактор било у одржавању владајуће идеологије, било у рушењу идеолошког поретка у једној земљи.

Србија више није земља која има једну партију, мада се чини да је земља која има једну партократску идеологију. Има се утисак да, док је раније једна партија (комунистичка) била носилац једне идеологије, данас у вишепартијском систему, су скоро све партије носиоци једне исте идеологије. Ако би морали укратко да дефинишемо ову идеологију, морамо рећи да је она далеко од традиционалне државне идеологије Србије, она је чак далеко и од доминантне идеологије ослободилачких ратова Србије када се, такође, Српство борило за Крст Часни и слободу златну. Данас, укратко, владајућа идеологија српских партија укључује – морални минимализам и верску индиферентност, чиме се владајуће потпуно, а опозиционе делимично, уклапају у концепт западњачког глобализма.

 

Ротари-народ

Партократија која влада у Србији није изгледа довољна да обухвати све поре живота како би то требало да буде, па се омладинске пионирске организације стварају и као подмладци ротари клубова. Пионирске црвене мараме су заменили црвени шалови.

rotari bozic univerziteta

Ротари-омладина са црвеним шаловима. На празник Христовог рођења, Божић, ротари-омладина Универзитета у Нишу је организовала дружење са децом уз скромне поклончиће. Иконографија нинакоји начин није одсликавала значење празника. Уместо Христове иконе био је присутан Деда Мраз.

Шта су то ротари-клубови и која је њихова идеја, постоје различита мишљења. Најувреженије мишљење је да је Ротари организација предсобље масонства, тј. да се из Ротари организације регрутују нови масони. Док је масонерија у великој мери затворена за јавност, ротаријанци се експонирају и инфилтрирају у све поре друштвеног живота, па и у Цркву.

Иако се ротаријанци хвале да је то организација угледних људи заснована на високом моралу и љубави према ближњем, тј. алтруизму, ово њихово тврђење се поставља под знак питања.

Један од главних „послова“ ротаријанаца је бављење вакцинацијом, ради елиминисања дечије парализе. Главни финансијер ротаријанаца је Бил Гејтс, мулти-милијардер из САД (ВИДЕО).

polio gejts

Бил Гејтс: „Још оволико мало недостаје да завршимо са дечијом парализом.“

 

Међународни скандал о коме се не говори на мас-медијима је била изјава Била Гејтса да је велики број становништва на земљи разлог за угроженост животне средине и да се преко вакцинисања може утицати да се број становништва смањи за 15%.

„На планети тренутно има око 6, 8 милијарди људи. И тај број ускоро би могао порасти на 9 милијарди људи. Но, ако направимо јако добар посао с новим вакцинама, реформом здравственог система и здравственим установама за репродуктивност, број бисмо могли смањити за отприлике 15 одсто“, казао је Гејтс пред бројном публиком на TEDex-овој трибини о екологији. (ВИДЕО)

Мада је центар друштвених дешавања у Србији Београд, чини се да је град Ниш процентално највише „инфициран“ разним масонским и ротари дешавањима. Клиника у којој би требало да се врше операције срца над српским народом је под знаком темплара, а ротаријанци су заузели практично сваку општину у овом граду. Овај град, у којем је велика економска беда, и део становништва се бави просјачењем као професијом, и има висок проценат социјалних случајева, истовремено има и масонску и ротари господу.

Један од разлога што је ротаријанство толико раширено у Нишу је и Војкан Митић, значајна личност у ротари покрету на међународном плану. Овај бивши комуниста и успешан човек из Ниша, који је некада био на челу индустријског гиганта Електронска Индустрија; гиганта који је, иначе, уништен до детаља; је доста учинио на развоју ротаријанства у Србији као гувернер ротари-дистрикта који обухвата неколико балканских држава (између осталог и Косово је набројано као држава).

Његова најзначајнија изјава је да он жели да се створи „ротари-народ“. (ВИДЕО)

ЦРКВА И РОТАРИЈАНЦИ

Иако ротаријанци у Србији, као и масони, по правилу воде своје духовно-друштвене почетке из омладинских организација Савеза Комуниста Југославије (Душан Михајловић, Тахир Хасановић, Војкан Митић…), они су чврсто повезани са данашњом црквеном олигархијом. Данашњи патријарх Иринеј је био радо виђен сарадник ротаријанаца још у Нишу. По томе је сличан папи Франциску, који је такође, члан ротари-клуба у Буенос Ајресу.

О блискости Иринеја и Војкана Митића довољно говори опис Митићевог венчања:

Венчање без много гостију
– Кад смо се Тамара и ја венчали, урадили смо то на врло скроман начин, у кругу најближих. Да сам желео да правим велику свадбу, то би трајало неколико месеци, у наставцима, са стотинама пријатеља из свих сфера мога живота. Само сам отишао код епископа Иринеја и питао га да ли може да нас венча кад ја будем имао времена, у току недеље. Тако је и било. Венчали смо се у Саборној цркви у Нишу, а у Београду у СО Савски венац. Мора да је изгледало као да је трач да се женим, јер сам у 5 минута до 8 искључио мобилни, у 8 и 15 га укључио и почео поново да радим.

Очигледна је лакоћа како један ротаријанац организује своје венчање у цркви у „невреме“. Докази о сарадњи овог епископа су и наступи нишких црквених хорова које је финансирао ротари клуб као и организација изложбе ротари клуба коју је отворио епископ Иринеј Гавриловић. Учествовање свештених лица, па и самог Иринеја, на ротари-састанцима је можда само трач, али није трач изјава Војкана Митића да жели и да свештенство учлани у ротари-организацију.

РОТАРИ ОМЛАДИНА СЛАВИ НОЋ ВЕШТИЦЕ НА ГОСПОДЊИ ПРАЗНИК

rotari SNG 2015

Док се свети Сава трудио да суштински измени смисао и колико је могуће задржи форму која је већ раније код Срба незнабожаца постојала приликом слављења празника, давши им хришћански смисао, ротаријанци славе хришћанске празнике одузевши им хришћански смисао. Датуми празника који су у време паганства слављени и били народу надахнуће у идолопоклонству, у моралном посрнућу и разврату, постали су у време прихватања Јеванђеља датуми када су Срби почели да славе тројичног Бога, надахњивали се истинском духовношћу и целомудријем.

Данас овај процес иде у обрнутом смеру. Ротари клубови имају и своју омладину организовану у организацијама које се називају „Ротаракт клубови“. Омладина ротари клуба из Ниша је ове године ишла толико далеко, да је уочи Господњег празника Обрезања, када се још слави св. Василије Велики и почетак нове године, организовала хуманитарни маскембал који је подсећао на прославу Ноћи Вештица. Журка за празник је управо и одржана у кафеу где се традиционално на сличан начин организује Ноћ Вештица и богохулна прослава Божића.

10941505_328524447358746_8249045012286154340_n

Журка на Господњи празник

 

10930534_328523104025547_161540249404322349_n

Журка на Господњи празник: „Часна сестра благосиља“.

 

Да ли је ово још један знак систематског уништавања идентитета православног (некада) народа или је само неспретност ротаријанаца да поштују светиње народа из кога биолошки потичу, остаје да се види. Уколико Срби прихвате овакво хуљење на своје светиње под видом хуманитарне помоћи и божићних поклончића за децу, биће то знак да их и нису дистојни. Треба, изгледа, данас одговорити на питање постављено пре скоро једног века у жару борбе против Конкордата.

„Је ли теби ротаријанство ближе срцу него Српство и Православље и правда Божја?“ (Свети владика Николај министру просвете Стошовићу, у време потписивања Конкордата са Ватиканом)

У сваком случају, Православље нема никакве везе са фарисејским лицемерјем и жељом за самопохвалом због добрих дела које одликују ротаријанство. Православље поставља као пример правилног живота цариниково покајање и сузе, а не фарисејеву гордост.

Извор: Фб странице Ротари-клубова

Погледајте такође: СВЕТИ ЈУСТИН ЋЕЛИЈСКИ О МАСОНСТВУ

Припремила екипа Фб странице «Православље живот вечни»

Овај унос је објављен под Црква и друштво, глобализам. Забележите сталну везу.

2 реаговања на Господњи празник прослављен у стилу Ноћи Вештица

 1. Svestenik Mihailo Mikic каже:

  Na mladima svijet ostaje, i kako omladina bude vaspitana u ove nase nesretne dane tako ce nam biti kao narodu u nasoj bliznjoj i daljnjoj buducnosti. SRBi sada ispastaju zbog greha otaca svojih koji su bili kroz jugoslavenstvo najprije rasrbljeni, a zatim kroz „bratstvo i jedinstvo“ jugoslavenski naroda i narodnosti predvodjeni KPJ zaboravili na Boga i Svetoga Savu. Kroz strasni greh otpadnistva od Boga i SRBstva: Pravoslavlja i Svetosavlja SRBi su bili kaznjeni ZAKONOM ZIVOTA a ne od Boga, jer „Bog nikada nikoga ne kaznjava!“

  Zato sadasnja propast SRBstva nije zavrsna faza i kraj svim nasim SRBskim nedacama. O ne!. Nesrece zbog sadasnjeg pogresnog crkvenog ucenja izrazene kroz NOVOTARSTVO i NEPOSTOVANJA SVETOGA PREDANJA, zbog SVEJERES EKUMENIZMA, zbog globalizma kojeg propovjedaju direktno ili indirektno sve politicke stranke u SRBskom Narodu, zbog pada morala do kojeg planski dovode podzemne sile samoga pakla kroz seksualno „vaspitanje“ nekada Pravoslavnog SRBskog Naroda, uskoro DOLAZE kroz DEMONOkratiju i druge zablude koje su SRBi oberucke prihvatili ne zeleci da vide i da znaju da oni takvim svojim antisrbskim radom sami sebi grob kopaju i zlatni gajtan oko vrata namicu!

  SRBi, ako se ne pokaju za grehe svoje zbog svog otpadnistva od Boga i SRBstva ostace u istoriji zalosni primjer kako djavo kao vlasnik ovog svijeta svojom planskom propagandom od jednog Bogoljubivog i Slobodoljubivog SRBskog Naroda kome se nekada divio cijeli svijet zbog njegove hrabrosti: cojstva i junastva, uz pomoc lazi i prevara moze da napravi ZAMBI NAROD koji vise nije svjestan sebe niti svoji bozanski vrednosti i ljudski dragocjenosti. Za takvu nevidjenu do sada propast SRBstva u narodu Svetog Save najvecu odgovornost snose domaci izdajnici i tudji najamnici. Oni su naivne SRBe koji su nekada bili kao SVETOSAVCI neunistvi borci „za Krst casni i Slobodu zlatnu“ kroz jugoslavenstvo i komunizam toliko puno genetski izmjenili da su oni postali siva masa koju neprijatelji Boga i SRBstva sada mese kao satanisti prema svojim djavolskim potrebama!

  Tako su SRBi kroz jugoslavenstvo i komunizam POSTALI SMECE SVIJETA po kojem sada slebdenici palog andjela Lucifera ili Satane nekaznjeno slobodno gaze. Zato Rode SRBski, ako zelis u svijetu da opstanes kao NAROD, cuvaj se tada stranputica svojih otaca i majki. Oni su bili kao jugoslaveni i komunisti sisli sa puta Svetog Save koji vodi u zivot vjecni. Zato oni snose i najvecu odgovornost i krivicu za tvoju sadasnju tesku nesrecu i gorku sudbinu u kojoj se nalazis: vojnicki porazen i osramocen, ekonomski upropascen i opljackan, kulturno kroz prosvetu zaglupljen i zato prezren od drugi naroda!

  SRBi trebaju da znaju da se njihova velicina i uspjeh ne mjeri po tome koliko se oni svjesno ili nesvjesno zrtvujui za druge narode, vec po tome koliko se oni zrtvuju za svoje SRBske narodne interese, i koliko cuvaju nase milo i Bogu drago Svetosavlje kao vrhunac hriscanske pravoslavne nacionalne ideologije i SRBskog nacina zivota. Ako se SRBi pokajne duse svoje ubrzo ne vrate na put Svetog Save koji vodi u zivot vjecni – NESTACE, a potomstvo njihovo, ako SRBi vise potomstvo svoje budu mogli uopste da imaju PROKLINJACE U GROBU OCEVE I MAJKE SVOJE zbog njihovog izdajstva Boga i SRBstva: Pravoslavlja i Svetosavlja!

  ZATO SRBADIJO MOJA NEMOJTE DA JEDETE KISELO GROZDJE JER DJECI VASOJ ZUBI CE DA TRNU. „BOG POHODI GREHE OTACKE NA SINOVIMA I KCERIMA DO TRECEG I CETVRTOG KOLJENA!“

  • Nikola каже:

   U svakom slucaju, ako je to istina, onda su Srbi nestali vec. Da li samo vera cini Srbe ili ne…ne znam, ali ako je istina, Srba odavno nema. A takodje i ne znam kakve veze ima to sta su radili sa tim da li veruju ili ne…ali kako god.
   A ratnici za cast i krst, na kraju izginu, i opet kad okrenes Srba nema. To smo radili pa su nas bombardovali, da se nismo predali ne bi nikog bilo, kao sada na bliskom istoku sto ginu.

   Ljudi se plase i mogu verom da se mnogo naplase, tako ce da bude jos dugo vremena.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s