Свети Кнез Лазар против Шарли Ебдо

У Србији, уствари, постоји велика слобода говора. Може све да се лаже, и све да се каже, осим истине. Може и да се бучи и да се хучи преко Фејсбука, и то да виде сви ваши Фб пријатељи.

Ето, нажалост, страдали су масони из Париза. Масонске ложе тугују за њима, и одмах су се јавиле српске „космополите“ да доказују свој космополитизам у сажаљивању. Највећи цинизам у свему томе, је да су се и српски новинари, који се обично у жаргону називају „режимски пси“, одмах појавили да докажу своју одушевљену борбу за слободу говора. И „вођа“ је поносно рекао у амбасади државе која учествује у окупацији 15% територије Србије да је и он Шарли. Тако се жали поточић француске крви, док се огромна река руске крви која тече на Донбасу, Новорусији, непрестано, не примећује.

475464_protest1_orig

Новинари из режимских медија са Косова и Метохије поистовећују страдале Србе од албанских сепаратиста са страдалим новинарима Шарли Ебдо.

 

Највећи је, ипак, парадокс што су новинари са територије КиМ. где нема ни минимума слободе говора изашли да протествују и да кажу и да су они „Шарли“ и да се они боре за слободу писања, и да су Шарлијеве жртве исто што и српске жртве на Косову и Метохији. Тако је новинар-дописник „Гласа Америке“, пропагандног гласила највеће окупационе силе у свету, изашао да се бори за слободу говора, изашао је и медијски цензор у време када је сво новинарство у Србији коначно уобличено као профилисана режимска пропаганда, члан савета Републичке радиодифузне агенције, блиски сарадник комесара евроантлантских промена у Србији Саве Јањића, Мр Живојин Ракочевић.

Ови „хероји слободне мисли“ нису изашли у јавност да се боре када је једноумни медијски линч вршен над косовским епископом Артемијем без права да одговори, нити се боре за права Војислава Шешеља, који тренутно у Србији пише на Твитеру и Фејзбуку јер су му сва средства масовног информисања закинута, као и права свих политичких опција које су против уласка у ЕУ.

ЗАШТА СУ СЕ БОРИЛИ БОРЦИ ШАРЛИ ЕБДОА? 

Борци сатиричног листа Шарли Eбдо борили су се за вредности масонске идеологије. Познати светски јавни масон 33. степена, уредник најпознатијих листова о масонству, Крис Ходап, одговара нам зашта су умрли ови мученици:

„Они су умрли, представљајући вредности, за које се ми боримо:
– Слободу изражавања,
– Слободу савести,
– СЛОБОДУ уопште. (Подвлачење Крис Ходапа)

Наравно, та „слобода говора“ из угла масона, није баш она права слобода говора, већ је она селективна слобода говора. Тако да је хрватска новинарка Гордана Рудан, која није потпала под хистерију селективног жаљења жртава, пронашла и објавила (видети чланак) да је из овог часописа истеран Морис Сине, оптужен да је изазивао расну мржњу, тј. антисемитизам критикујући Јевреје. Због тог дела још увек му се суди.

Дакле, у Француској се слободно може исмејавати Мухамед и мухамеданство и то је слобода штампе, али ако се исмејава јеврејство то је онда антисемитизам. Занимљиво. На страну то Шарли и исмева и ортодоксне јевреје, који су иначе борци против ционизма. О исмевању Срба да и не говоримо, јер су ови србофоби исмевали и Србе, на шта им је један наш карикатуриста смело одговорио:

10403355_966009963428894_394490726724400015_n

Карикатура на карикатуру Горана Гари Костића

 

Фанатични борци Шарли Ебда нису само исмевали Мухамеда, заиста лажног пророка, већ су исмевали и Бога, Свету Тројицу. Отац, Син и Свети Дух, Бог наш, коме нека је слава у све векове, приказан је у разним порнографским позама, Пресвета Богородица, такође, недавно поводом Божића. Односи између три лица Свете Тројице приказани су сликовито као инцестуидни, објашњено је да између три лица Свете Тројице постоји хомосексуална геронтофилија, парентофилија, пигмалионизам… и остале сексуалне девијације, перверзије…

skrnavljenje

Овако су приказани Господ Христос и Бог-Отац у часопису Шарли Ебдо. Друге перверзније сцене нисмо се усудили да прикажемо.

 

Питамо се, онда, није ли онај „Муса“ што је 2004. ломио крст на цркви Светог Илије у Подујеву, само испољавао „слободу изражавања“, и зар смемо да се бунимо што је он тиме показао само, на свој начин, критику Христа и хришћанства? Ако је крив, крив је што је оштетио материјалну својину, а не зато што је газио крст. Треба, вероватно, да плати штету, као кад се деси удес у саобраћају, па онај који је неприлично возио треба да плати казну што је некоме улубио ветробран.

Наравно, тако размишљају масони, али то није слобода говора, већ верски рат. Уколико су Шарли Ебдо хтели да разруше муслиманске идоле, и да ратују против ислама, то је њихово право, али у рату се и гине, и на то морају бити спремни. Многи хришћани су рушили идоле, али нису после тога цмиздрили иза мамине сукње када су били вођени на губилиште.

Capture

 

Свети Кнез Лазар и његови Косовски Јунаци, су, да се не лажемо, изашли да се боре против такве „слободе изражавања“ тј. слободе исламиста да газе крст, да газе иконе, да газе Бога и хришћанске светиње. Шарли Ебдо је израз масонске борбе против принципијелних вероисповести, додуше екстемни вид, али, у суштини борба за масонске вредности у идеолошком рату релативизма против принципијелности.

Масонима нису потребне паравојне јединице, када имају државне структуре да ратују за њих, између осталог, и на Косову и Метохији, где су извршили геноцид над Србима.

Масони су дошли у Париз у великом броју да искажу своје саосећање према страдалим екстремистима Шарли Ебдо. То је за поштовање и то је њихово право. Своји своје бране и воле. Требало би и хришћани да више своје бране и поштују, и да знају да верски рат није престао, већ да екстремизам постоји и са стране релативиста који би желели да имају права да уништавају идентитет других вера и религија, а да други немају право на самоодбрану.

sarli

Узрочник крволочног страдања Руса на Донбасу, Порошенко, у првом реду марша саосећања према жртвама исламског екстремизма или ислама.

 

(ВИДЕО) Шиптарска нација – авангарда масонства

Косовски режимски Срби су можда мислили да ће свет да падне на теме када их види колико су „напредни“, али свет је пао на теме тек кад је видео колико су напредне њихове колеге из Албаније, где је новоформирани кадар религијских заједница шампион у допадању свету. То је можда и разлог што ће овај свет и даље да потпомаже ширење „етничке Албаније“.

Мученик Тирс на очи свих приступи к идолу Зевсу, и када у себи изговори молитву истинитоме Богу, настаде страшан земљотрес, и идол Зевсов паде на земљу. Незнабошци се уплашише и разбегоше, само свети мученик остаде у храму. Тада мучитељ, испунивши се силне јарости, нареди да светитеља одмах воде на поједење зверима.

А свети Тирс, испунивши се божанске радости, подсмеваше се идолима и мучитељу, и говораше: – Зашто не помогнеш боговима твојим који се тако стидно ваљају по земљи и ишту помоћ од тебе, него их остављаш бачене и посрамљене на очи свих да им се ругају они који нису ослепљени?

Сутрадан, игемон цара Диоклецијана изрече Тирсу оваку смртну пресуду: „Тирса, који се горди својим чудесима и који је помоћу њих преластио бедног Калиника, наређујем положити у дрвени сандук и престругати тестером“.

Мученик Тирс подиже к небу и руке и ум, и кликну: Благодарим Ти, Господе Исусе Христе, што мене недостојна примаш као наследника блага Твојих и увршћујеш ме у ред угодника Твојих. Прими сада у миру душу моју и уведи је у свете обитељи Твоје ка неисказаној радости која је у Тебе. – Рекавши то и осенивши себе крсним знаком, свети Тирс предаде у руке Божје свету душу своју. (Из Житија Светих за децембар од св. Јустина Ћелијског)

Погледајте такође: Одликовања Ватикана и патријарха Иринеја истим људима

Припремила екипа Фб странице „Православље живот вечни“

 

 

 

Овај унос је објављен под глобализам. Забележите сталну везу.

3 реаговања на Свети Кнез Лазар против Шарли Ебдо

  1. Srbin Svetosavac каже:

    Dogadjaji u Parizu su nastavak scenaria iz Nju Jorka sa kojim se trebaju da mobilisu neobavestene ili receno jezikom masona neprosvecene i glupe narodne mase. Zbog „opasnosti“ od terorizma gojama (prljavim, neprosvecenim i glupim robovima) ce sada GOSPODARI sa pseudohriscanskog Zapada uz pomoc jevrejski cionista da ukinu preostale slobode stavljajuci pod nadzor Velukog Brata sve telefone, kompjutere itd.

    Pravoslavni hriscani trebaju da znaju da iza muslimanski ekstremista i zlocina islamskih terorista stoje razne obavestajne sluzbe mnogih zemalja sa Zapada kojima nista nije sveto. One se drze jezuitskog nacela da „cilj opravdava sredstvo“. Zbog toga one podsticu muslimanske teroriste da cine zlocine i stvaraju haos po svijetu iz kojeg oni zele posle da stvore svoj prividni masonski ili satanski „MIR“ koji nece pocivati na Istinu Hristovoj i Pravdi Bozijoj, vec na lazi i sili svetski mocnika!

    Pocinioci strasni zlocina u Parizu koje sada oplakuje cijeli svijet jesu muslimanski teroristi ali njihovi gospodari koji manipulisu sa njihovim vjerskim fanatizmom jesu globalisti i tajni slebdenici Satane koji pripremaju put za dovodjenje na vlast u cijelome svijetu Sina Pogibije ili Antihrista.

    Muslimani najvecim svojim brojen ovu podlu igru tajni gospodara svijeta ne mogu da shvate i da razumiju. Oni ne mogu da vide kako su muslimani samo pijuni na sahovskoj tabli u njihovoj igri da zagospodare svijetom. Da bi Antihrist mogao da zavlada svijetom mora da se ukloni Pravoslavna Crkva Hristova koja kroz Svete Tajne zadrzava tajnu bezakonja. Muslimani se koriste zato kao Alahovu „borcu“ u borbi protiv Pravislavlja a posebno u borbu protiv SRBa i Rusa. Sjetimo se samo rata u Bosni, na Kosovu i Metohiji i Ceceniji koje su pseudihriscanske zemlje Zapadne Evrope i NATO pakta vodile protiv Svetog Pravoslavlja!

    Nista nije bolja sada situacija u Novo Rusiji i cijeloj Ukrajini u kojoj rimokatolicki krizari iz Desnog sektora vode rat protiv Pravoslavnih Rusa sa blagoslivom crnog Pape iz Vatikana. Svi dogadjaji u svijetu su prouzrokovani moralnim padom nasih Praroditelja Adama i Eve, od koje smo bili iskupljeni stradanjem Hristovim na Krstu. Praroditeljskom grehu se obezbozeno covjecanstvo ponovo vraca, ne shvatajuci da tako kopa grob i sebi potomstvu svome. Proklestvo pohlepe globalusta je toliko veliko i strasno da ce ono zbog toga na kraju vremena dovesti do unistenja covjecanstva!

    Ostvarenju toga cilja ili stvaranju carstva Antihrista nesvjesno sluze muslimanski teroristi. Oni nemaju puno zajednickog sa Islamom na koje se pozivaju, jer su oni kroz svoje zlocine svima pokazali da su oni samo orudje u rukama globalista koji manipulisu sa njima po svojim potrebama!

    • Веома добар, информативан и тачан текст о овој теми. Браво!

    • Makedonija Ljubov Moja каже:

      Odlican i verodostojan komentar. Bolje ne bi moglo da se kaze. Shta se deshava konkretno na terenu ? Da preciziram da „ubijeni“ novinari mozda i nisu ubijeni. Verovatno se nalaze u Tel Avivu ili NjuJorku sa novim identitetom. Odmah posle prestanka pucanja ljudi su izasli napolje i jedna stara bakica je rekla da je sa prozora videla personal „Carli Hebdo“ na krov (koji ima terasu) suprotne zgrade kako snimaju. (pucnjavu)
      Onda ima jedna scena gde se iz blizine , iz kalashnjikova „puca “ u glavu policajca a nema ni kapi krvi. Svi znamo kako je proshao Kenedi i njegova glava, a pucalo se oddaleka i sa obicnom pushkom. Ima josh puno nedoslednosti. Niko u Francusku ne veruje im. Svi znaju da francuski jevreji i masoni planiraju gradjanski rat i na svaki moguci nacin okrecu muslimane protiv katolickih francuza. Svi znaju da je ovaj „atentat“ organizovan od masona na vlasti, od LICRE, CRIJF-a,i jevrejskog Mossada. Jedini koji nije mason na vlasti je pretsednik Oland, ali on nema nikakvo pravo na odluku, i ima jako slab i popustljiv karakter. Zato i postavili su slabica, da ih sluzi. Evo linkova, pa sudite sami:



      „Samoubijstvo“ policajaca koji je poceo da vodi istragu:
      http://www.prvapolitika.ba/Francuski-istrazitelj-izvrsio-samoubistvo/
      I ta prica oko kalifata i islamske drzave je isfabrikovana od Izraela, Mossad i masona.Jevreji nameravaju da naprave Eretz Izrael ( Veliki Izrael) na teritorije Iraka, Libije, Arapskih zemalja, Jordana, Sirije i deo Turske. itd i vrbuju razni ljudski otpad koji posle vojne obuke od Mossada, haraju i ubijaju masovno u ovim zemljama – prazne prostor da bi se naselili jevreji. Ove vrbovane ubijce Izrael ih snabduje sa psihotropnom drogom „Kaptagon“u tabletama koja im daje jaku fizicku snagu i krajnu agresivnost i smanjuje emotivni osecaj ljudskosti.
      http://reseauinternational.net/la-chimie-des-coups-detat-les-printemps-arabe-et-le-putsch-de-kiev-ont-ete-accomplis-grace-aux-amphetamines-ces-pilules-de-lhorreur/
      To je lice Antihrista. Masakri u Kobané nad Kurdima ,u Siriji, i Iraku (propagandna je laz kad kazu da su sirijski pobunjenici poubijale Hriscane u Siriju) sve je ozganizovano od Izraela. Oni su snabdevali ove ubijce ovim tabletama preko NATO-a.
      Oni i planiraju veliki verski rat u Evropi. Zato su je prvo napunili sa ne-evropljanima- parazitima, da je prvo ekonomski oslabe ; racunaju da su ovi „emigranti“ njihova buduca vojska i ubilacka ratna snaga protiv evropske nacije.
      Izrael = Antihrist.

Постави коментар