Отац небесни, Отац је светлости и свакога добра

ВЛАДИКА НИКОЛАЈ
КРОЗ ТАМНИЧКИ ПРОЗОР
ПОРУКЕ СРПСКОМ НАРОДУ ИЗ ЛОГОРА ДАХАУ

Gospod Isus Hristos Pantokrator

Отац мој, Отац ваш! говорио је Господ Христос кад је у човечјем телу ходио међу људима. Отац небесни, Отац је светлости и свакога добра. Отац Христов, отац је и свих христијана, све деце Христове. Милион пута Христос је називао Оца свога Оцем и својих апостола и свих својих следбеника. Отуда и сви људи и сви народи, који су се крстили у име Христово, признали су вечнога Бога Оца за свога Оца, но откровењу Сина Божјег Исуса Христа и по надахнућу Духа Светога. Још је заповедио Господ: Оцем не зовите никога на земљи, јер је у вас један отац који је на небесима (Мат. 23, 9).

Ето тако је говорио Господ о Оцу оних који су Њега послушали и Њему последовали, о Оцу од кога је Он рођен и од кога Дух Свети исходи. Насупрот томе Оцу светих постоји и отац таме и злобе, и томе оцу приволели су се сви противници Христови, сви противници светлости, сви противници љубави. Тај отац мрака и злобе и мржње јесте ђаво. Њему су се приволели били старешине жидовског народа у време Бога во плоти. Иако то они нису ни знали ни признавали, свевидећи Христос је видео и посведочио им: Ваш је, вели, отац ђаво, и сласт оца својега ви хоћете да чините (Јов. 8, 44). Јер вели опет, кад би Бог био отац ваш, ви би љубили мене, по што ја од Бога изађох и дођох (Јов. 8, 42).

Али многи Јевреји нису примили те речи, него су били устали против Христа, и погазили га и умртвили, на своју вечну смрт. Заслепљени сатаном као и Јуда они нису видели Бога у Христу. Задахнути смрадним духом сатане они су Христа судили и убили. И поврх свега они су се показали гори противници Божји него ли незнабожац Пилат, јер су у јарости злобе своје изрекли ону страшну реч: Крв Његова на нас и на децу нашу! Тако је та невина крв постала бич који их гони као стоку кроз векове из земље у земљу, и као огањ који сагорева сва њихова слагалишта сплетки против Христа. Јер тако их учи ђаво, отац њихов. Ђаво их је научио како да устану против Сина Божјег Исуса Христа. Ђаво их је учио кроз све векове до сада како да се боре против синова Христових, против деце светлости, против следбеника Јеванђеља и живота вечнога.

У току векова они који су распели Месију Господа Исуса Сина Божјега створили су од Европе главно бојиште против Бога а за ђавола. To je данас главно бојиште Жидово и оца жидовског ђавола против Оца небесног и против Сина Његовог Јединородног, од Деве ваплоћеног и против светиње Духа Светога.

To Европа не зна, и у томе је сва очајна судба њена, сва мрачна трагедија њених народа. Она пре свега не зна чија је. Онда она не зна ко јој је пријатељ а ко непријатељ. Она не зна кога да зове Оцем а кога Сином, због чега је попљувано у њој очество и синовство, родитељство и чадство. Она ништа не зна осим оног што јој Жидови пруже као знање. Она ништа не верује осим оног што јој Жидови заповеде да верује. Она не уме ништа да цени као вредност док јој Жидови не поставе свој кантар за меру вредности. Њени најученији синови су безбожници (атеисти), по рецепту Жидова. Њени највећи научници уче да је природа главни бог, и да другог Бога изван природе нема, и Европа то прима. Њени политичари као месечари у заносу говоре о једнакости (игноранцији) свих веровања и неверовања, тј. оно што Жидови хоће и желе, јер им је потребно прво да се изједначе законски са хришћанством, да би после потисли хришћанство и учинили хришћане безверним, и стали им петом за врат. Сва модерна гесла европска саставили су Жиди, који су Христа распели: и демократију, и штрајкове, и социјализам, и атеизам, и толеранцију свих вера, и пацифизам и свеопшту револуцију и капитализам и комунизам. Све су то изуми Жидова, односно оца њихова ђавола. И то је све у намери да Христа понизе, да Христа пониште, и да на престо Христов ставе свога јеврејског месију, не знајући ни дан данас да је то сам Сатана, који је отац њихов који их је зауздао својом уздом и бичује их својим бичем.

Браћо моја, што Жидови тако чине против Бога Оца и Сина Божјег Господа Исуса Христа то није ни мало за чуђење. Јер је сам Господ Христос видовити и непогрешни, рекао да је отац њихов ђаво и да они чине сласти оца свога. Али је за чуђење, да су се Европејци, крштени и миропомазани, потпуно предали Жидовима тако да жидовском главом мисле, жидовске програме примају, жидовско христоборство усвајају, жидовске лажи као истине примају, жидовска гесла као своја примају, по жидовском путу ходе и жидовским циљевима служе. To je за чуђење у наше време, и ништа више у свету. Све друго је мање важно или неважно. Али је најважније како је хришћшанска Европа постала слушкиња Жидова и како је отпала од Оца светлости и признала ђавола за свога Оца у свима мислима и жељама и делима својим. О томе треба да ми слите, браћо Срби, и у вези с тим да исправљате пут свој пре својих мисли, жеља и дела. Да се не нађете као синови сатански! Нека вам је Христос у помоћи. Амин.

Припремила екипа ФБ странице „Православље живот вечни“

Овај унос је објављен под Кроз тамнички прозор. Забележите сталну везу.

Једно реаговање на Отац небесни, Отац је светлости и свакога добра

  1. Svestenik Mihailo Mikic каже:

    Ni mnogi SRBi danas iako su oni srodnici Hristovi po tijelu nisu priznali Oca Isusovog za Oca svoga Nebegog. Zbog toga SRBi sada stradaju Zakonom Zivota, jer oni vise ne zive po Zakonu Bozijem, vec zive po razumu ovog svijeta po kazivanju covjecijem koje nije od Boga vec od djavola. Zato neka se raduju raduoscu velikom svi oni SRBi koji su ostali vjerni svome ocu zemaljskom, Svetom Ocu Savi najmudrijoj SRBskoj glavi i putu njegovom, jer on SRBe porodi Duhom Svetim u Pravoslavnoj Vjeri Hristovoj i ostavi djeci svojoj Svetosavlje kao vrhunac hriscanske pravoslavne nacionalne ideologije sa kojim SRBi stizu iz zemaljske Savine Svete SRBije u nasu Svetu Nebesku SRBiju !

    Dok su SRBi putem Svetog Save isli i Bogu se molili svud su srecno stizali. Kad su SRBi kroz ekumenizam i jugoslavenstvo koje nije bilo nista drugo vec globalizam u malom sa Savinog puta sisli i nebrata Hrvata priznali za svoga brata, stigle su SRBe Zakonom Zivota mnoge muke i stradanja. SRBi su kroz jugoslavenstvo pogazili volju Boziju da budu kroz Svetog Savu narod Bozji, i postali su tako narod zemaljski. Nauceni od Kralja masona SRBi su kroz jugoslavenstvo se medjusobo razbratimili i rasrbili, a sa tudjinom zbratimili i postali tako vestackim putem u labaratoriji Novog svjetskog poretka novi jugoslavenski narod. Poslije toga na SRBe dolaze nevolje mnoge, jer ko sa djavolom tikve sadi o glavu se one njemu lupaju!

    Zbog toga sada Otaca nas Nebeski, kao Otaca Svetih Bogootaca nasih, jos uvijek pohodi grehe otacke na sinovima i kcerima do treceg i cetvrtog koljena. Zato SRBima spasa nema bez pokajanja i povratka na osveceni put Svetog Save koji vodi u zivot vjecni. Svaki drugi put za Savine SRBe jeste njihovo zavodjenje za Goles planinu u kojoj SRBe cekaju gladni vuci u coporu da SRBe pokolju. SRBi oni koji se ne pokaju zbog svog otpadnistva od Boga i SRBstva, poput Mojsija koji bijese mio Bogu ali koji zbog greha naroda svoga koji pohuli na Boga ne stize zato ziv u obecanu zemlju, nece vidjeti nasu Svetu Nebesku SRBiju koje nema i ne moze biti bez nase Svete Savine zemaljske SRBije!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s