Јахјага: „Република Косово је настала по инструкцијама папе Јована Павла 2.“

Папа Фрања примио је данас у приватну посету такозвану косовску председницу Атифету Јахјагу, која је изразила наду да ће Ватикан признати Косово, саопштила је прес служба ткзв. председнице Косова.

10394082_762280650527747_8373248491134971622_n

Јахјага: „Поклонила сам папи један кристал са дубине од 900 м. из Трепче, са косовском земљом да благослови нашу свету отаџбину.“

 

Јахјага је захвалила папи на пријему, оцењујући то као „гест поверења и признања косовских напора да ојача међурелигијску хармонију и амбицију за животом у миру и у слободи друштва са равноправним грађанима“, наводи се у саопштењу.

„Такозвана председница Јахјага је рекла да је Косово, данас као једна нова држава у Европи, прошло кроз тешку историју репресије и етничког чишћења и да се у његовим темељима налазе индивидуална и колективна жртвовања“, наводи се у саопштењу.

10269525_762159427206536_3017184416934208579_n

Јахјага је додала да је „Косово лаичка држава, али и инспиративна прича о међурелигијској харомонији и равноправности свих грађана, без разлике“.

Она је рекла „да је након завршетка рата и у настојањима да очува мултиетничност и мултикултурализам, Косово гарантовало права свим заједницама и наставило да јача медјурелигијски диалог, омогуцујући лидерима три религије да изграде блиске међусобне односе“, наводи се у саопштењу.

(Бета)

1509726_762159417206537_3902405862218965135_n

Данас у Ватикану. Америчка марионета Јахјага је направила праву представу пред папарацима око папе. Две звезде глобалистичког џет-сета су се можда састале у приватној посети, како је саопштено из њихових кабинета, али је висок публицитет дат овој посети. Посета је пре свега промотивног карактера. Нешто слично недавној посети Вучића Иринеју Гавриловићу и Теодосију Шибалићу.

За разлику од ауторитативних марионета у неким другим режимима, САД је поставио на Косову љубазну „барбику“ Атифете Јахјага, иначе бившу полицајку и свршеног студента ФБИ академије. Она, можда и није много интелигентна, али зна да успешно издекламује наручене говоре.

10922713_762159373873208_936687742013691849_n

dogadjajdana128sv

Папа и сепаратистички „Ганди“ – Ибрахим Ругова.

Овом приликом, Јахјага је саопштила папи да је пројекат „Република Косово“, по њеним речима „…био инспирисан инструкцијама папе Јована Павла 2. и стрпљењем и хуманошћу Мајке Терезе.“

Католици су измислили нову главу, понизивши Једину Истиниту Главу Цркве – Христа; лутерани су отпали и без главе остали; англиканци такође; код њих Цркве нема; савез са Главом је прекинут, нема свесилне помоћи, а Велијар војује свом снагом, лукавством и све држи у својој прелести и пропасти. Много је оних који пропадају у безбожништву и разврату. (Св. Јован Кронштатски)

 

Погледајте такође: КОНСУЛТАЦИЈЕ ЈАХЈАГА-ТЕОДОСИЈЕ

Припремила екипа Фб странице „Православље живот вечни“

Овај унос је објављен под Вести, Косово. Забележите сталну везу.

2 реаговања на Јахјага: „Република Косово је настала по инструкцијама папе Јована Павла 2.“

  1. SRBin Svetosavac каже:

    Saopstenje Atifete Jahjage, sadasnja presjednica fantomske drzave Kosovo, dano pred Papom Franjom u drevnom Rimu, da je Medjunarodni projekat Republika Kosovo „inspirisan instrukcijama pape Jovana Pavla Drugog i strpljenjem i humanoscu Majke Tereze“ otkriva pravu istinu o ulozi rimokatolicke „crkve“ u dogadjajima na Kosovu i Metohiji. Ova americka marioneta i barbika nesvjesno je priznala „veliku tajnu“ koju nazalost nece da vide i priznaju sadasnji prestavnici SPC, i ne mogu da shvate mnogi SRBi, da iza svih dogadjaja na prostoru bivse Jugoslavije direktno ili indirektno stoji rimokatolicka „crkva“ sa papom na celu!

    Rimokatolicka vjerska zajednica kao ZBORNICA SOTONSKA je ucinila sve sto je mogla i znala da razbije Jugoslaviju, a zatim je ispod zita radila na razbijanju jedinstvenog SRBskog narodnog, drzavnog i crkvenog bica, stvarajuci po pokrajinama uz pomoc globalista iz Novog svetskog poretka i zemalja NATO pakta nove izmisljene narode, drzave i lazne „crkve“. Vodjena mrznjom premaq Bogu i SRBstvu, rimokatolicka „crkva“ je svoju vjekovnu zelju o unistenju SRBstva: Pravoslavlja i Svetosavlja kao vrhunca hriscanske nacionalne ideologije i SRBskog nacina zivota, uspjesno ostvarila zahvaljujuci prije svega izdajnicima SRBskog Naroda koji pokusavaju kao ekumenisti da rimsku jereticku laznu „crkvu“ u ocima neobavestenih SRBa prestave kao „SESTRINSKU CRKVU“!

    Tako se Bogoljubivi i Slobodoljubivi SRBski Narod zbog svoje Svete vjere Pravoslavne nasao u rasepu izmedju cekica i nakovanja. Sa jedne strane SRBe vijekovima bioloski unistava rimokatolicka crkva u vreme ratova, a u vreme „mira“ papa od SRBa putem pokrstavanja SRBe pretvara u rimokatolicke Hrvate,a sa druge strane nasa voljena Majka Crkva koja se odrekla Boga i SRBstva kroz ekumenizam vrsi DUHOVNI GENOCID NAD DUSAMA PRAVOSLAVNIH SRBA SVETOGA SAVE I GOSPODA NASEG ISUSA HRISTA!

    GOSPODE, TEBI SE KLECECI MOLIM SA SUZAMA U OCIMA SVOJIM, SACUVAJ NAS BOZE OD IZDAJNIKA RODA SRBSKOG I OD LAZNE „SESTRINSKE“ RIMOKATOLICKE „CRKVE“ SA PAPOM NA CELU, A OD NEPRIJATELJA BOZIJIH I NASIH SACUVACEMO SE I SAMI! A m i n!

  2. Сад је дошао њихов час …Ово је време мрака и таме,треба издржати до доласка светлости!

Постави коментар