Још једна светица-србомрзац у римокатоличком календару

-Сви су изгледи да ће икона шиптарског тероризма постати „светица“ у Ватикану

Степинац није једини србомрзац кога римокатолици славе као посебну величину. Папа Франциско, језуита кога ипак сви воле, је ових дана дао одобрење да се и она која је наводно махнула заставицом за почетак бомбардовања Србије 1999. године прогласи за свету. Овај исход глобалне пропагандне грознице је сасвим очекиван, уколико знамо да су и најжешћи промотери независности Косова међу Србима, јеромонах Сава Јањић и Епископ липљански Теодосије (Шибалић) већ давали инфантилне изјаве које величају ову петоразредну хуманутарку (погледати) коју и на самом западу упоређују са обичном естрадном звездом која је послужила одређеним политичким потребама.

dalaj tereza

ВАТИКАН, 18. децембра (Ројтерс, Хуфингтонпост) – Мајка Тереза ​​од Калкуте, добитник Нобелове награде која је посветила свој живот да помогне најсиромашнијима међу сиромашнима, ће бити светица Римокатоличке цркве, изјавио је у петак званични Ватикан.

Папа Фрања је отворио пут за проглашење њене светости одобравањем уредбе којом се признаје чудо приписано њеном посредовању пред Богом.
Мајка Тереза, која је умрла 1997. у доби од 87 година, била је проглашена блаженом 2003. године од стране покојног папе Јована Павла. Беатификација, која захтева једно чудо, је последњи корак пред проглашење за свеца.

Друго чудо приписано залагању Мајке Терезе, које је потребно за канонизацију, према католичким медијским извјештајима, тиче се необјашњивог исцељења једног Бразилца који је патио од вишеструког тумора мозга.
Рођаци су се молили Мајци Терези и он се опоравио, остављајући докторе без објашњења како.

Позната као „светица сиротињских четврти“, очекује се да ће сићушна монахиња бити канонизована почетком следећег септембра. Није јасно да ли ће се церемонија одржати у Риму или ће папа ће отпутовати у Индију да председава овом церемонијом.

Мајка Тереза ​​је рођена као Ањеза Гонџа Бојаџиу од албанских родитеља у Македонији 1910. у тадашњем Отоманском царству.
Она је основала Мисију милосрђа за помоћ сиромашнима на улицама Калкуте и верски ред је касније проширила широм света. Освојила је Нобелову награду за мир 1979. године.

Тереза Клинтону: „Синко мој, учини нешто за мене!“

Идеолог шиптарског нацизма Исмаил Кадаре недавно је изјавио да је Терезин утицај био одлучан у покретању Клинтона да бомбардује Србију.

Мајка Тереза је затражила од бившег председника САД Бил Клинтона, да уради нешто за њу да би зауставио терор Србије на Косову, написао је велики албански писац Исмаил Кадаре, како подсећа публициста Лис Букуроца.

-Мајка Тереза је позвала телефоном и рекла је Клинтону: „Мој синко, уради нешто за моје Шиптаре!“ Није било лако да се да налог да се бомбардује нека друга земља. Нама данас изгледа лако да као Албанци кажемо: „добро су ово направили Србији, сјајан посао!“ – Али то није било лако …
Она је прекршила закон вере због својих људи, закон вере за своје Албанце. Овим она пере све. Наша заједничка срамота је кад се вређа Мајка Терезе!“, написао је Исмаил Кадаре. (Портаљи-онлајн)

Истовремено, домаћи верски аналитичар Милан Чворовић тврди за наш портал да је Нобелова награда и популарност коју је Тереза стекла преко мејнстрим медија, кредит који је Ватикану дат од стране глобалиста као награда за модернизовање римокатоличке цркве и учествовање у стварању Новог светског поретка на челу са САД.

-Папа Јован Павле 2, као Пољак и Тереза као Албанка били су само инструменти које је САД истрошио ради разбијања Совјетског Савеза (папу Јована Павла) и популаризовања албанског народа (Тереза). Папа Франциско, део је исте приче. О њему се гради фама као о великом срцу и хуманитарцу, све у циљу формирања једне религије која би била у сервилном положају у односу на једну глобалну државу са центром на Западу.

Да подсетимо на крају да је тобожња светица била критикована због неадекватног односа према болесној деци од многих лекара од којих је најпознатији Аруп Чатерџи који је рођен у граду Калкути, у Индији, и који је написао књигу о њеном несавестном раду.

hillary-clinton-meets-with-mother-teresa

У књизи оптужује Мајку Терезу за неправедно оштећивање репутације града Калкуте. Чатерџи тврди да је Мајка Тереза преувеличавала службу коју је вршила међу сиромашнима, да није искористила правилно огромне своте новца који су јој били донирани у сврху помоћи сиромашнима и да је медицинска нега давана у објектима с којима су руководили њене Сестре Милосрђа била крајње неадекватна. Осим ових оптужби познато је да је ради финансијске помоћи сарађивала и са крволочним диктаторима.

Београдска патријаршија се са своје стране укључила у канонизацију ове неуспешне медицинске сестре преводећи афирмативне вести о томе на свом званичном сајту (погледати).

Сам Клинтон својом ранијом изјавом потврђује Кадареове тврдње: „Мајка Тереза је била прва она која ме је учинила да волим народ шиптарски. И сада се осећам веома поносан што сам испунио моралну дужност према њој и према вредностима слободе.“

Албанска сага о „Милосрдном анђелу“ и „Анђелу пакла“, како Терезу називају њени критичари:

„Господо, све се ове чињенице саме сливају у један неодољиво логичан закључак: на Западу нема Цркве, нема Богочовека, зато нема ни правог богочовечанског друштва; друштва, у коме је човек човеку бесмртни брат и вечни сабрат. Хуманистичко хришћанство је у ствари најодлучнији протест и устанак против Богочовека Христа и свих еванђелских, богочовечанских вредности и мерила…“ -Св. Јустин Ћелијски

Погледати такође: УЧЕШЋЕ ТЕОДОСИЈА У ПРОСЛАВИ „МАЈКЕ ТЕРЕЗЕ“

Припремила екипа ФБ странице «Православље живот вечни»

Овај унос је објављен под Римокатолици. Забележите сталну везу.

3 реаговања на Још једна светица-србомрзац у римокатоличком календару

 1. Sremski Pavle каже:

  Драга браћо и сестре,
  шта ми имамо са јеретицима и отпадницима Божијим? Нека они проглашавају „свецима“ кога хоће, то се нас уопште не тиче. Они јадни и када би хтели, не могу да буду свеци, јер су изгубили Божију благодат, а без ње нико свет не може да постане. Они нека иду својим путем, мада се стално мешају и у наш пут, али их то ђаво тера, а Бог им допушта, не би ли се ми избрусили у вери. Они су несрећници, јер сваки човек без Христа је несрећан човек. Нека им Бог подари покајања и повратка у Цркву Његову, како неби вечно пропали.
  Него да ми гледамо шта ћеми ми и како ћемо. Ми јесмо изабрани од Бога, али на то избрање углавном гледамо са ниподаштавањем. Већина је у овој земљи крштена, али живи као да су некрштени, још и горе. Нити се каје, нити пости, нити се причешћује, и већином одлази на онај свет не спознавши Господа Христа. То је страшно. На то треба да обрате пажњу наши духовни пастири, а не да лете да папу обрате у Православље. А причала ми је једна стара монахиња из шабачке епархије, како јој је причао владика Лаврентије, како му само мало фали да оног католичког попа у Шапцу, Италијана, Ђиралдини се ваљда звао, преобрати у Православље. А она њему мудро рече, знајући добро ситуацију: Преосвећени, мени се чини да пре њему мало фали да вас преобрати у римску веру, а не како ви кажете. Толико су ови наши преучени теолози пуни љубави према инославнима, а не обраћају пажњу на своју браћу и сестре, Србе и Србкиње, који нису у вери и које су дужни пред Богом да приводе Цркви. Неће Иринеј Буловић одговарати за папу и њему сличне пред Богом, него за своје Бачване за које га баш није пуно брига што никако не практикују своју веру.
  Нама само треба да буде јасно да нас римокатолици мрзе, јер мрзе, свесно или несвесно Господа Христа у нама. И да ће све чинити и учинити да нас некако привуку себи, тј. одвуку од Господа Христа. Њима је отац ђаво, али је питање колико су они свесни тога. А њихови садашњи „свеци“ су само имитација светаца. Каква црква, такви им и свеци. Далеко им лепа кућа!

 2. Ova Žena je sveta Žena. Koga bi ste vi za svetitelje? Opsenara Nikolaja i umnoporemećene bogomoljce!? Ajte molim vas…

  • СРБин Светосавац каже:

   Екуменије Унијатићу опет трчиш попут ждребета пред колску руду? Вјероватно тражиш да добијеш руду по носу али нажалост нема никога од Православних СРБа да теби да оно што тражиш . Одакле ти храбрости после свих лажи и увреда које си написао и изнео на овом порталу против истине Христове и правде Божије поново да се јављаш? Заиста дјеца комунизма, екуменизма, папизма, глобализма и други људски заблуда у ДЕМОНократији су велики и храбри не због тога што су она силна и моћна, паметна и образована већ због тога што се она као дјеца палог анђела луцифера илки сатане незнајући за Праву Вјеру Христову ничега не стиде!

   Што је реко сремски Павле “шта ми имамо са јеретицима и отпадницима Божијим?“ НИШТА! Нека они зато живе и проводе свој грешни живот у вечитој тами а ми СРБи као синови и кери Светог Православља ако и посрнемо на путу Божијем кроз покајања поново ћемо бити подигнути моћном руком Старог СРБског Рођака, Господа нашег Исуса Христа и изведени на пут Свјетлости, на пут Светих Богоотаца наших, на пут Светог Саве који води у живот вјечни. Спасење свијета и душа наших није у рукама римског Папе већ у нашем начину живота који треба да буде по закону Божијем и учењу Светог Православља. Зато се и каже ПРАВОСЛАВЉЕ ИЛИ СМРТ!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s