Ко је родитељ геј-лобија у Србији?

Србија се ових дана (септембар 2014.) опет судара са геј-лобијем. Не судара се са гејевима, тј. хомосексуалцима, већ са геј-лобијем. Број хомосексуалаца је, хвала Богу, још увек занемарљив, али они који би да се промискуитет промовише у Србији, иако су малобројни, веома су моћни и финансијски обезбеђени.

toki

Припадник геј-лобија, Томислав Николић прима Свето Причешће.

Геј-лоби у Србији, првенствено је у органима власти, тј. режима, у страним амбасадама НАТО држава, и у већини медијских кућа, као и у НВО и другим организацијама. Ко је њих породио у Србији, која можда и није много побожна била, али је, ипак, била традиционално против промовисања промискуитета између особа истог пола?

Несумњиво је да су НВО, поједине политичке партије и медије породили ментори са запада, али то никада не би било довољно да се геј-лоби толико осили, да пола државе ангажује у организовање некакве параде лица која имају неуобичајене потребе.

Главни елемент геј-лобија у Србији је режимска власт. Она покреће све системске полуге, као да је ратна мобилизација у питању, да би била организована парада људи које имамо право да назовемо болесним, и којима се деси да се повремено, код добрих терапеута и излече. Ако се неко излечио, значи да је болест у питању. Дакле, геј-парада је, пре свега, злоупотреба несрећних лица, који због неких својих траума имају потребу за присну заједницу са истим полом.

Онај други део хомосексуалаца, распаљеници и воајери, који су полудели од употребе свога тела, и који траже нове начине за задовољавање, неће бити далеко ни од педофилије, и то је други аспект геј-параде.

Главни елемент геј-лобија у Србији јесте режимска власт. Они све спроводе. Ко је њима ментор? Ко их духовно руководи? Ко им је омогућио да демократски, или „демократски“ изабрани, спроводе промискуитетизацију Србије? Можда ће неко рећи да им је ментор, опет Запад, и опет НАТО, но у крштеници другачије пише.

Сви они, или велика већина, су духовна чеда Српске православне цркве, њени крштеници и често, њени причасници. Да овде ствари стоје потпуно јасно, говоре и на стотине признања, медаља и ордена, које су једни другима доделили – лидери геј-покрета и лидери Београдске патријаршије.

Ако су они духовна чеда СПЦ, ко их је васпитао да буду геј-лоби? Можда су се искварили, под утицајем спољњег света, али зашто их родитељи нису корили кад је било време, већ им давали ордење и плакете, Свето Причешће и почасна места?

Прича о првосвештенику Илије све јасно говори да је благи укор према безаконим синовима једнак саучесништву у њиховом злу (погледати о првосвештенику Илије). Отац који штеди штап, кад му синови израстају у распусну гомилу, саучесник је у њиховој погибији. Пастири око патријаарха Иринеја и Иринеја Буловића не само да су штедели штап, него су и мазили по глави представнике геј-лобија у Србији, дуго, дуго.

39596_1615368981724_1161318220_31689686_3054134_n

Борба против конкордата. Сукоб жандарма и неустрашивих српских свештеника.

Српска Црква и њени пастири нису били у историји слични првосвештенику Илије. Српска Црква је имала пастире који су били благи очеви, али неустрашиви бранитељи Истине, Правде и своје пастве од утицаја развратног учења. Најпознатија херојска борба пастира СПЦ против раскалашности која је заметала клицу у српском друштву је била борба против конкордата са Ватиканом, која се десила у српским црквама, улицама и скупштинама неколико година пре Другог светског рата. Када више није било наде да ће усијане главе српских политичара да одустану од овога зла, пастири Српске Цркве су искористили пастирски штап и искључили из заједнице верних политичаре који су гласали за фамозни Конкордат. И, одлучна акција је дала резултата.

Тим поводом, после покајања један посланик скупштине пише своме епископу:

„Ваше преосвештенство, Одлуком Архијерејског Сабора Српске православне цркве А. С. број записника 9. од 1. августа 1937, изречене су канонске санкције према народним посланицима који су гласали за пројектовани конкордат 1937. г. у Народном представништву, искључивањем из Цркве и ускраћивањем свих права до даље одлуке. Како сам у реду тих, збиља недостојних синова српских, и како се и сам лично осећам проклетим због греха према нашој Светој Српској Православној Цркви, то овим путем молим Ваше Преосвештенство, да ме изволи повратити у вашу свету Цркву и веру… Погрешио сам, владико свети, и кајем се дубоко. Опростите, молим Вас и примите недостојнога поново у Цркву… Смилујте се на мене грешног и скините ми са душе и тела тешки терет.“ Фебрауара 1939. (Еп. Николај, Сабрана дела)

Да ли би данас смели из Сабора да донесу сличну одлуку?

Можда ће неко рећи да лидери Београдске патријаршије нису знали да у њедрима гује гаје? Но, геј-лоби се сваке године доказује на истом делу. Највећа еманација, тј. пројава њиховог зла је Бриселски споразум, када су на територији своје државе успоставили сепаратистичку надри-државу Косово и укинули институције Србије на својој територији. Исус се јадао над својом отаџбином, а они су је предали уништитељу. У томе, не само да нису добили укор од духовних отаца, већ су били својски потпомогнути у безаконим делима. Сам патријарх Иринеј је одлазио на Косово да лобира за учешће Срба у сепаратистичким изборима. Учесници ових избора су били свечано примљени и у царску лавру Хилендар.

Друге пројаве распусности геј-лобија, тј. режима у Србији су присутне свакога дана и нема потребе доказивати о томе да Вучић, Дачић и остали бенд не војују за Србију св. Кнеза Лазара и Немањића, већ за Србију – марионету Запада. Тиме су пастири навели стадо да безаконује. Сада, када се зло разрасло и ижџигљало на све стране тешко да би првосвештеник Илије и патријарх Иринеј заједничким снагама уставили распусне синове у њиховој злој намери.

Промоција Бриселског споразума испред цркве у Лепосавићу.

Но, тренутно се геополитички положај Срба и Србије побољшава. Русија је све ближе, а економски је исцрпљен део Међународног монетарног фонда опредељен за економско уништење Србије. Патријарх Иринеј је учинио најпопуларнији потез у целој својој историји, негативно се изразивши о геј-паради. У уторак има заједнички наступ са Томиславом Николићем, на прослави 160 година од рођења Михаила Пупина. Колико ће бити истрајан остаје да се види.

Погледајте такође: МУЖЕВИ У ЦРНОМ – ПАЦИФИСТИ ИЗ СПЦ

Припремила екипа Фб странице „Православље живот вечни“

Овај унос је објављен под Српска Црква. Забележите сталну везу.

7 реаговања на Ко је родитељ геј-лобија у Србији?

 1. SRBin Svetosavac каже:

  Srbska Pravoslavna Crkva ziveci u savremenim uslovima zivota u kome nema Boga: istine Hristove i pravde Bozije da bi mogla i dalje sa uspjehom da obavlja svoju bozansku misiju u SRBskom narodu treba najprije sama redove svoje da ocisti od svih nedostojnih sluzitelja Bozijeg Oltara, na prvom mjestu lopova, pedera i tako Svetosavsku Crkvu Hristovu da izdigne iznad „vjernika, popova i vladika“ koji ne zive po Zakonu Bozijem i ne idu putem Svetog Save koji vodi SRBe u zivot vjecni, u Nasu Svetu Nebrsku SRBiju!

  Ako se ciscenje SPC sa gvozdenom metlom ne obavi brzo i efikasno po crkvenim kanonima od svih njezini nedostojni „vjernika, svestenika i vladika“ ona rizikuje da izgubi tada u narodu sada poljuljani mnogobrojnim skandalima i naruseni raznim jeresima njezin ugled i moralno pravo da govori bilo kome o casti i postenju, jer svaka fukara moze tada popu kao prestavniku Crkve sa prezirom da odgovori: „Ljekaru izleci se sam!“

  Patrijarh SRBski G. Irinej formalno je zauzeo jevandjeljski stav prema odrzavanju u Beograd sodomske parade srama, ali u sustini Crkva nije nista poduzela da spreci od sodomista i „Medjunarodne Zajednice“ ili bolje recemo od zemalja NATO pakta skrnavljene Savine Svete SRBije!

  Nekadasnja Savina Sveta SRBija zbog nesloge i izdajstva Boga i SRBstva: Pravoslavlja i Svetosavlja od danasnjih izrodjenih SRBa koji vecinom kao djeca jugoslavenstva i komunizma sa svojim Svetm i slavnim Precima nemaju vise nista zajednicko osim djelomicno svoga bioloskog porekla, je duhovno i fizicki razorena, oskrnavljena i uprljana toliko puno da to vise nije zemlja „za Karst casni mucenika i Slobodu zatocnika“ vec zemlja nesloge i zdajstva i smrdljivi otpadnika od Boga i SRBstva: Pravoslavlja i Svetosavlja!

  Zapadna SRBija ili SRBska Republika Bosnia i Hercegovina je oskrnavita i uprljana za vecita vremena Papinom posjetom Banja Luci, kada je Papa kao Hristov zamjenik na zemlji bio primit kao jeretik sa postovanjem od prestavnika SPC i drzavni vlasti u toj nesrecnoj SRBskoj zemlji Svetog Save!

  Istocna SRBija ili Republika SRBija je danasnjim sodomskom paradom srama u Beogradu, izbrisala sebe iz spiska Savinih Svetih zemalja. Ona je danas zvanicno prestala biti Savina Sveta SRBija, i voljom naroda koji je sutio i mirno posmatrao njezino obesvecenje, SRBija je danas na sramotu djece svoje koja za Boga ne znaju i na uzas SRBski Svetitelja, Mucenika i Ispovjednika koji su krvlju svojom kroz svoja stradanja i velike patnje Boga i SRBstva radi iz nicega stvorili i svojim nedostojnim potomcima u nasledje ostavili jednu od najljepsi zemalja na Balkanu i kulturu sa kojom se ponosi sav prosvrceni svijet, zvanicno postala ZEMLJA SODOMIJA!

  Izlaz iz ove sramote do koje dodje pravednim Sudom Bozijim zbog otpadnistva Srba i Srbije od Zakona Bozijeg nije u protesnim setnjama i verbalnim izjavama naseg neslaganja, kojima se djavi i sluge njegove podrugljivo i cinicki smeju, vec u otpocinjanju DUHOVNE POBUNE kroz pokajanje protiv svih izdajnika Boga i SRBstva: Pravoslavlja Svetosavlja!

  SPC treba da bude nosioc duhovnog preporoda SRBskog Naroda Svetog Save. Preporod treba da se izvrsi Rijecju Bozijom: istinom Hristovom i pravdom Bozijom od koje u strahu drhce Satana i sludge njegove. Zato SPC treba da naredi svme Bogoljubivom i Rodoljubivom svestenstvu da kroz propovjedi upozna vjerni narod Bozji sa smrtnom opasnoscu koja sada Srbiji preti od pseudohriscanskog Zapada kroz njegov nehriscanski nacin zivota koji je suprotan Zakonu Bozijem!

  Cutanjem se izdaje Bog! Zato SPC ne smije vise da cuti o duhovnom genocidu koje sada evropska Zajednica u savezu sa djavolom kroz sodomske parade srama i slicne satanske manifestacije sprovodi u ime „ljudski prava“ i globalizma uz pomoc izdajnicki vlasti SRBije NAD njezinim obespravljenim gradjanima a posebno Pravoslavnim SRBima kojima je javno receno da oni sa Svetim Savom ne mogu u sodomsku Evropu!

  Preklinjem zato u ime Boga, Svetog Save i naseg na stub srama razapetog SRBskog Naroda prestavnike SPC da najozbiljnije shate svu tragicnost u kojoj se nalazi sada SRBski Narod, i sa vjerom u Boga da SRBe povedu putem Svetih Bogootaca nasi koji vodi u zivot vjecni. Ne budeli SPC izasla iz Svetskog Saveza „Crkava“ i vratila se na osvestani put Svetosavski ona ce tada sa pravom da snosi pred Boom, istorijom i SRBskim narodom punu zakonsku, moralnu, politicku i svaku drug odgovornost zbog njezine izdaje Boga i SRBstva: Pravoslavlja i Svetosavlja. SPC ako bude dalje nastavila kao do sada da pravi kompromise sa neprijateljima Boga i SRBstva na stetu SRBa i nase Svete vjere Pravoslavne ona ce ubrzo postati ako vec nije lazna crkva iz Jovanovog Otkrovenja i grobar svog Bogoljubivog i Rodoljubivog SRBskog Naroda Svetog Save i Gospoda naseg, Starog SRBskog Rodjaka Isusa Hrista!

  Kao vjerni sin SRBskog Naroda i odani clan Svetosavske Crkve Hristove koji sam u dosadasnjem zivotu svome zajedno sa njome podjelio sve njezine uspone i padove, slobodan sam zato pred Bogom i SRBskim Narodom da javno od SPC trazim da ona kao dosadasnji cuvar SRBstva u svim njegovim osobinama pocne vec jednom da se snalazi na korist SRBstva a ne samo na njegovu propast.

  Predlazem zato da SPC sa rijeci vec jednom predje na djelo Bozije, i preko svojih SRBsku svestenika otpocne sakupljanje potpisa koji su potrebni za odrzavanje NARODNOG REFERENDUMA po pitanju antisrbskog rada sadasnji izdajnicki vlasti u SRBiji, i svega drugog sto je vezano za zivot i buducnost SRBskog Naroda i Savine Svete SRBije!

  Vasa Svetosti, Vasa Visokopreosvestenstva, Vasa Preisvestenstva, Visokoprepidobni i Prepodobni Sveti oci Kaludjeri, casni oci svestenici, braco i sestre, SRBi i SRBkinje, sinovi i kceri Svetog Pravoslavlna, kako budemo radili u slavu Boziju, a na radost Svetih Bogootaca nasi i korist SRBa i Savine Svete SRBije, tako ce Bog i nama pomoci, ovog svijeta kao i onoga. Sa vjerom u Boga sve je moguce, pa tako isto i duhovna obnova i preporod SRBa, i spas i vaskrs SRBstva i Savine Svete SRBije! AMIN. BOZE DAJ, DA SE SRBI OBOZE, SLOZE I UMNOZE!

 2. bobex каже:

  БРАТЕ СРБИНЕ, све си управу што си изложио, али како спречити злотворе, како из политике тако и поједине који се налазе у нашој цркви !? Ово је више од катастрофе, ово је катаклизма СРБСКОГ народа и НАШЕ СРБИЈЕ. Ја, што само знам шта се ради у нашој цркви, а то је зрнце, па је за урликање, не за плакање. Брате, много знаш…. дај подигни на виши ниво информације да се овај народ освести, ако можеш ! Колико емисија о ( ономонима ), а ниједна о Србским селима која су остала празна и у којима је остао по један домаћин који ће да угаси светло када крене није битно куда…. Ако политичке ЈАЈАРЕ неће да спрече пропаст , зашто онда Ви црквени Великодостојници не покушате….нећете, јер сте ви, појединци огрезли у новцу и не видите ништа од новца….. БРАЋО СРБИ ОСВЕСТИТЕ СЕ ; ПА БОЉЕ ГРОБ НЕГО РОБ !!!

 3. bobex каже:

  Колико полемике око ОНОМОНИХ, борбе за тобожња права која тобоже немају, а ПОЛИТИЧАРИ, ЦРКВЕЊАЦИ ГДЕ СУ ПРАВА НАС РАДНИКА , СЕЉАКА, ПЕНЗИОНЕРА наравно оних поштених који су на минималцу, који немају ни минималац , који немају ни џепарац . ГДЕ СТЕ ЈАЈАРЕ ДА СЕ БОРИТЕ ЗА НАША ПРАВА КОЈЕ СТЕ НАМ ВИИИИИИ…….. ОТЕЛИ, ВИИИИИИИ…….. ОТЕЛИ !!!! БОЉЕ ГРОБ НЕГО РОБ !!!

 4. bobex каже:

  АЛООООООООО БРАЋОООООО СРБИИИИИИИ, ПОШТЕНИ, што НАС је остало, време је да се освестимо, кажемо јАЈАРАМА ДОСТА, ДОСТА , ДОСТА . Нећемо да изумремо поред телевизора гледајући оне ЈАЈАРЕ које НАС лажу и смеју нам се у лице . БРАЋО СРБИ устајмо за спас СРБА И СРБИЈЕ као БОГА ВАС ПРЕКЛИЊЕМ !!!

 5. bobex каже:

  БРАЋО СРБИ, немамо никакве користи од оних изрода ( политиканата ) Можемо ли позвати поштено СВЕШТЕНСТВО да спаси нас нашу децу, ако спасе нас онда ће спасити и СРБИЈУ! Немојте заборавити да су они ( политиканти ) само извршиоци ( ЏЕЛАТИ ) њих морамо маћи… о налогодавцима се нетреба напрезати, јер су они негде далеко…. Дигнимо ГЛАС кАО БОГА ВАС ПРЕКЛИЊЕМ !!!

 6. bobex каже:

  Гину СРБИ, рудари, радници…видели сте у каквим условима раде рудари, дрвеним коцима подупиру рударске сводове, политичари срам вас и стид било…Ја, где радим, теглим … у време паузе за доручак, ручак или вечеру користимо погон где је одложено више тона сировине или готових производа. Кунем Вам се да има празних просторија које могу да се уреде за трпезарију, само то олош неће.Ми смо им потрошна роба браћо СРБИ. Следеће, гледам наша омладина ради, врши којекакве анкете на улицама место да ради за оно што су учили. Даље, гро омладине чами по затворима…Где сте интелектуалци, студенти што не дижете глас проти ове тираније, створимо услове да радимо, па макар и воловском, коњском, а и тракторском запрегом иначе пропадосмо, ако и нисмо већ !!!

 7. Srbin Svetosavac каже:

  Bobex, djavo je tako ustrojio ovaj svijet koji sav u zlu lezi, da sto god uradis ide u njegovu korist. Ostalo je veoma malo slobodnog prostora za manevrisanje u borbi sa Knezom ovog svijta koji sve vise postaje predvorje pakla a sve manje bozanski raj na zemlji.

  Pederski lobi u SPC je toliko puno mocan i jak da on sada u dosluhu sa drzavnim vlastima SRBije i svim neprijateljima Boga i SRBstva Svetosavsku Crkvu Hristovu javno pretvara pred ocima njezinih vjernika u laznu crkvu iz Jovanovog Otkrovenja ili zbornicu sotonsku!

  Sve su to znaci poslednji dana koji se ispunjavaju velikom brzinom u nasem vremenu. Dani na zemlji se skratise toliko puno da se sada u Nojevu barku spasenja ukrcavaju njezini poslednji putnici cija su imena zbog njihovog nacina zivota po Zakonu Bozijem zapisana u knjigu vjecnog zivota!

  Pitas me kao i mnogi drugi SRBski Bogoljubi i SRBski Rodoljubi, kako da se borimo protiv sadasnjeg SODOMSKOG zla koji save vise obuhvata ovaj prolazni zemaljski svijet i koji uz pomoc djavola i sluga njegovi napravi od Savine Svete Srbije zemlju SODOMIJU?!

  Tako SRBine brate sto cemo kroz pokajanje koje Bog ostavi ljudima za spasenje nastaviti da zivimo sa vjerom u Starog SRBskog Rodjaka, Gospoda naseg Isusa Hrista po Zakonu Bozijem u istini Hristovoj i pravdi Bozijoj!

  Sto cemo roditi rod dostojan pokajanja, i djecu svoju od malena uciti da zive u strahu Bozijem i bjeze od greha zudeci za zivotom vjecnim po ucenju Svetog Jevandjelja!

  U djeci nasoj produzuje se zivot nas. Blago zato narodu kome su kolijevke pune djecice koja svojim placom proslavljaju OCA naseg Nebeskog, a tesko narodu u kome je kao kod Srba veci mortalitet od nataliteta. Takavom narodu nisu potrebni neprijatelji. On je sam sebi poput Srba najveci neprijatelj i krvnik ljudski.

  State da to kazem? Ubi nas neznanje. Ostavljajuci Boga Tvorca svoga, Srbi su izgubili saznanje o smislu svoga postojanja na zemlji i postli su slicni music bez glave koja leti okolo bez smisla i cilja.

  Smisao naseg postojanja na zemlji jeste zadobijanje kroz Pravoslavnu Crkvu Hristovu zivota vjecnog na nebu koje pocinje ovde na zemlji. Carstvo Nebesko nece doci da se vidi. Oni nije jelo i pice (znaci nesto materijalno) vec radost i mir u Duhu Svetome.

  Borba protiv sodomista u SPC i nasem sada najvecim djelom obesvecenog SRBskog Naroda Svetog Save moze da se vodi uspjesno samo svojom licnom SVETOSCU. Sv. Apostol Pavle nas ocinsmi savjetuje da je „volja Bozija svetost vasa“ da budemo sveti kao sto je svet Bogocovjek Isus Hristos!

  Na drugom mjestu se opet kaze: „Vi Ste hram Duha Svetoga, vi te Crkva Boga zivoga“. Crkva Hristova je SVETA I BEZ MANE NA SEBI. Zbog toga nemoj puno da vodis brigu o tome kako da se borimo protiv gresnika u Crkvi. Umjesto toga vise vodi brigu o tome kako mozes ziveci sa vjerom u Hrista po Zakonu Bozijem da posvetis sebe i dom svoj, da od tijela svoga i doma svoga: zene i djece uz Boziju pomoc i trud svoj da napravis Crkvu Boziju u kojoj ce obitavati Duh Sveti, a SOdOMISTI zbog smrtnog greha svog SODOMIJE nisu Crkva Bozija vec zbornica sotonsa!

  Od Boga ti zdravlje i spasenje, a domacoj Crkvi tvojoj blagodat: radost i mir u Duhu Svetom od Jedinog Dobrog, Starog SRBskog Rodjaka, Gospoda naseg Isusa Hrista. Amin!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s