Перверзна Србија

Тренутно се српска јавност заморила од случаја монструозног убиства детета Тијане Јурић и очекује неки нови скандал како би задовољила своју пажњу. Није прошло много од овог убиства, а већ су и друге девојке сличних година нестале и страхује се за њихову судбину.

belo roblje

Још једна нестала девојка. Објављено у шунд-часопису „Курир“.

Што се тиче Тијане и њеног убице, све говори да је убица сексуални манијак који је имао потребу да задовољи своју страст. Српска јавност је деловала одлучно са јединственим захтевом да се убије убица. Тиме би ужаснути српски морализатори решили проблем. Остало је само питање да ли да се убица каменује или набије на колац. Уствари, ништа тиме не би било решено, нити су репресивне мере једини начин да се манијаштво сузбије.

Српска јавност је својим закључком о смртној казни који је први изнео врли министар полиције Стефановић, уствари, решила да уклони последицу, а не узрок сексуалног манијаштва у Србији. Сексуално манијаштво се не лечи појединачним убиствима сексуалних манијака већ уклањањем узрока за израстање српских дечака и девојчица у манијаке.

Стефановић је још рекао да је случај убиства Тијане доказ да нисмо достигли европске стандарде. То је прилично неинтелигентан закључак, ако знамо да је у Европској Унији сексуално манијаштво веома развијено, отмице и остали вид насиља над децом и омладином свакодневна појава. „Злоупотреба деце блудом појављује се често у западном друштву“, каже се у једном извештају. Студија из 2010. говори да су у Великој Британији 5% дечака и 18% девојчица блудно злоупотребљено. Све се може детаљније прочитати у многим публикацијама доступним на интернету. Ових дана је објављена и вест да постоји и тржиште деце из Африке у В. Британији. Али, Стефановић то није читао, већ пожурио да покуди своју нацију да заостаје за светом у манијаштву. Опростите на иронији, али требало је да се радује што смо достигли њихове стандарде, а не да жали.

На крају свега се Влада по ко зна који пут изопачила и показала да су Стефановићеве речи обично саморекламерство, па је у време када требало показати извесну строгоћу према преступницима дошло и до најаве да ће убудуће мање бити кажњавани ако почине силовања и сличне ствари. (Блиц: Влада ублажава казне за силовања )

Да ли је сексуална изопаченост нешто што се промовише у Србији? Ако погледате мале екране, рекламе по градовима и путевима, интернет сајтове, тешко је да можете одговорити одрично. Сваки манијак, пре него што се охрабрио да напада девојке на улици, пре тога се надахњивао Цецом, Мацом, Јецом и осталим непристојно обученим звездама Гранд Шоуа, и био је храњен деструктивним утицајем, пре свега телевизије, дневне штампе и улице. Зар нису гола женска бића у дневним новинама, само реклама за нешто што је остварљиво и у реалном животу? Зар није крајње лицемерје – поставити срцепарајући текст о убиству девојке на једној страни, па онда голу девојку сличних година убијеној на другој? Зашто неко ко је гледао Сулејмана, једног дана не би зажелео да и сам постане султан?  Онда му још само треба харем, а Ваша ћерка је кандидат за то.

Да би се у Србији смањио прираштај манијака, треба забранити промовисање промискуитета, а не васпитавати нове манијаке па их после убијати. Питање је, колики проценат оних који су за смртну казну за убицу није на ивици да и он сам учествује у таквим радњама. Наравно, природно би било да се народ сам покаје и сам обнови, али држава би морала помоћи у томе, јер јој је функција да помаже људима, а не да штети. Анархија, на коју у неким сегментима личи тренутно србијанско државно уређење, је најгоре решење. Можда би решење било да се за цензора телевизијског програма постави неки епископ СПЦ? Али, ту тек настаје проблем!

Нека врста цензора телевизијског и радијског програма и јесте епископ СПЦ Порфирије Перић. Ако је тако док је епископ цензор, како ли би било без њега? Или је и он колаборатор моралног урушавања Србије? Тако некако изгледа.

ПАТРИЈАРХ ЖИВИ У СМРТНОМ ГРЕХУ

„Риба смрди од главе“, каже народна пословица, па би сходно томе, требало да потражимо разлог зашто у држави Србији толико смрди на Содом и Гомор. Где је глава, или барем главешине нашега друштва?

„Смртни греси су следећи“, каже св. Игњатије Брјанчанинов: jepec, раскол, богохулство, отпадништво, врачање, очајање, самоубиство, блуд, прељуба, противприродни блудни греси, родоскрвнуће, пијанство, светогрђе, убиство, крађа, лоповлук и свака сурова, нечовечна увреда,“ а верски поглавица у српским земљама је човек који за себе и каже и делом потврђује да је јеретик-екумениста. Ако је тата бескрупулозни лопов, и деца су склона томе, и углавном и превазиђу тату у дрскости. Да не говоримо о томе да је јерес, уствари духовни блуд.

Пошто је дијагностикована болест у једном поглавици, пођимо даље, шта је са грађанским властима у Србији, имају ли они чиме да се похвале или и у њиховом срцу влада блуд, насиље и страх? Владаоци Србије су издали своју земљу предавањем сепаратистима најсветијег дела територије, а од издаје отаџбине нема већег злочина. Све ове чињенице би требало да се узму у обзир као олакшавајуће околности приликом суђењу убици детета Тијане, јер човек живи у међу крајње болесним духовним родитељима.

„Љуби непријатеље своје, непријатеља Божијих се гнушај, а непријатеље Отачаства сатири,“ каже свети Митрополит Филарет Московски, а Срби на челу свом имају непријатеља Божијег (јеретика) и непријатеља отачаства (издајника). Красно!

d0b8d180d0b8d0bdd0b5d198

Иринеј – патријарх кога нема.

Промицање вредности хомосексуалног лобија кроз геј-параде и друге видове пропаганде је опет позив на слободно задовољење блудне страсти, а то држава Србија (или оно што се представља под тим именом) својски подстиче. Да ли је истина да су већина педофила, пре педофилије имали и хомосексуалне везе, и да се ради једноставно о воајерима? То питање је забрањено у Србији.

На крају, треба бити крајње искрен према себи, погледати се у огледало и размислити, нисмо ли као цело друштво заслужили смртну казну, јер смо ћутали кад су нам се неке туђе, тј. сатанске вредности имплементирале у друштво, државу и цркву, кад смо дозволили да издајници Вере и морала заузму учитељске позиције у цркви и држави. Нисмо ли и сами, због свог ћутања криви за Тијанину смрт? Треба одговорити на ово питање, јер „ћутањем се издаје Бог“ (Св. Григорије Богослов).

Погледајте такође: ПАТРИЈАРХ У ИНДОНЕЗИЈИ,

ФБРепортер: УН УПОЗОРАВАЈУ БРИТАНИЈУ ЗБОГ ПЕДОФИЛСКОГ ТУРИЗМА

 

Припремила екипа Фб странице „Православље живот вечни“

Овај унос је објављен под Црква и друштво, Црква и јерес екуменизма. Забележите сталну везу.

2 реаговања на Перверзна Србија

 1. Александра каже:

  Одличан текст!

 2. Svestenik Mihailo Mikic каже:

  Svi problemi danasnje SRBije, iz koje su Boga i Svetog Savu protjerali jos za vreme komunistickog rezima Josipa Broza Tita, nastale su kao posledice njezinog moralnog pada i sunovrata nevidjenog do sada u proslosti SRBa. Moralni pad medju SRBima prouzrokovao je najprije ekonomsku propast. Nije to bilo tako tako davno kada su „Srbi“ iz Otadzbine sa ponosom se hvali meni kao politickom emigrantu „kako niko ne moze tako malo da ih plati, koliko oni malo u zemlji rade!“

  Sa tim recima oni su cinicki rugali se meni koji sam tada isto kao i sada poput Svetog Apostola Pavla, u znoju lica svog, sa rukama svojim zaradjivao hleb svoj nadsusni i besplatno sluzio Bogu i SRBskome Rodu, propovjedajuci Radosnu Vjest Svetog Jevandjelja o izbavljenju i spasenju roda covjecijeg. Sve sto sam od Gospoda dzabe dobijo, to sam i drugima dzabe davao pazeci dobro da ne bacam bisere pred jugoslavenske svinje. Zbog toga sam bio voljen od SRBa mojih koji su po Evropi trazili Boga, a da toga nisu bili ni svjesni. Dusa njihova trazila je vecnu dobrotu i podrsku protiv greha i smrti, a to znaci da je dusa njihova trazila Boga, plakala za Bogom, kao Psalmopevac koji kaze: „Zedna je dusa moja Boga, Boga zivota“!

  Gostujuci radici po Evropi sa kojima sam radio zbog toga su stvarno ili lazno sazaljevali mene kao politickog emigranta, koji sam po njihovom misljenju bio dobar covjek koji sam malo vise nesrecnim slucajem skrenuo sa spasonosnog Titovog puta sa kojim se gradilo istinsko bratstvo i jedinstvo jugoslavenski naroda i narodnosti. Boze mili, u isto vreme meni je bilo zao mojih Srba, koji su nekada bili vise jugoslaveni nego SRBi, a sada vise evropejci nego SRBi. Gledao sam moje Srbe kako otpadajuci od Boga Hrista i Svete Pravoslavne Crkve Njegove, u velikom zanosu prevareni od djavola i sluga njegovih postaju sve drugo samo oni nikada nisu ostajali i bili onim sto jesu, i sto bi trebali uvijek da budu – SRBi: Pravoslavci i Svetosavci!

  Ziveci na Zapadu naucio sam zivotne lekcije mnoge. Jedna od njih jeste i zivotna lekcija ova koju sam teskom mukom uspio da svarim, da u zivotu nista dzabe nema. Zato sam znao da ce doci vreme kada ce SRBi moji morati sa kamatama velikim da vracaju sto su zaduzili, ili kako to nas mudri SRBski narod kaze, doce vreme kada gazda svojoj zalatnoj koki da kaze kada ona prestane da nosi jaja zlatna: „Vrati koko sto si pozobala“!

  Ekonomsko slabljenje SRBije prouzrokovalo je njezinu vojnicku propast tokom ratova za vreme raspada Jugoslavije. Nestankom unutrasnjeg reda i poretka bez kojeg ni jedan narod ne moze da opstane i da napreduje, u „demokratiji“ koju prevareni narod sa ulice u zemlju uvede, izazvalo je pravo rasulo u svakom pogledu. Gradjani SRBije, umjesto hljebom hranjeni su propagandom sa Zapada o lakom zivotu bez truda i motike. Nerazumno i besmisleno prihvatanje duh sa Zapada koji sada vlada SRBijom, ubrzo je doveo do porasti kriminala i strasnih zlocina koji se nikada ranije nisu desavali u Savinoj Svetoj SRBiji!

  Izlaz iz corsokaka u kojem se sada nalazi SRBija, jeste samo u njezinom pokajanju zbog otpadnistva od istinski vrednosti SRBskoga Naroda i povratku gradjana SRBije patrijahalnom nacinu zivota, a SRBa jos Bogu i SRBstvu: Pravoslavlju i Svetosavlju, kao vrhuncu hriscanske pravoslavne nacionalne ideologije i SRBskog nacina zivota. Svaki drugi put je zavodjenje gradjana SRBije za Goles planinu i produzenje sadasnje predsmrtne agonije u kome sa sada nalazi danasnja SRBija!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s