УНИЈАТСКИ “ СВЕШТЕНИК “ ПОЗВАО ПАСТВУ ДА УБИЈАЈУ МОСКОВЉАНЕ (ВИДЕО)

– Таква је методика, јер таква и етика Римокатолицизма. Таква свагда и таква свуда. – Св. Јустин Ћелијски поводом насилног деловања унијата.

image71-e1386615637137

Унијати током Другог светског рата. Ватикан се, очигледно, није променио.

Не знам како је мајка могла да отхрани човека који је данас припадник Партије региона! То нису деца мајки, то су кучкина деца“- могло се чути на проповеди из уста унијатског „свештеника“ Михаила Арсенича (служи у  Коломијском рејону Ивано-Франковске области). „Са непријатељем не може бити другачијег разговора сем мецима! Са непријатељем не може бити другог језика, сем звука шуме- звука конопца за вешање како су вешали комунисти! Звук, који сваком срцу говори- узми оружје у руке и одбаци страх! Није време за страх! Чекамо 20 година! Хоћемо да будемо сигурни да ниједан кинески жућа, ни Јевреј, ни Московљанин неће доћи у моју кућу! Само од нас самих зависи да наше руке не задрхте пред непријатељем, да држимо на оку садашњу власт. Нека нашу руку ојача кундак! Слава Украјини!“ (груби превод суботње проповеди изговорене 7. децембра 2013.)

Josafat

У 17. веку у Украјини је живео и деловао велики гонитељ православних Јосафат Кунцевич. Године 1623. он је наредио да се гробови православних ископавају и мошти бацају псима за храну. Ватикан га је канонизовао 1867. Сам пројекат стварања Украјине често се везује за Ватикан и његове експоненте међу унијатима-гркокатолицима. Они екстремним украјинским национализмом покушавају да одвоје народ Украјине (Малорусије) од Русије.

Да напоменемо на крају да су унијати или гркокатолици настали одступањем од православља одређених група свештенства и верника. Најпознатији унијата међу српским епископима је Бенедикт Краљевић, који је као Далматински епископ после приступања Ватикану био нападнут од Срба оданих православљу и том приликом је дошло до великих немира. Покушаји Ватикана да православне придобију насиљем и унијом трају неколико векова, а методологија се мењала.

Погледајте, такође: ВАТИКАНСКИ МОДАЛИТЕТ ЗА УКЛАПАЊЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ У РИМОКАТОЛИЦИЗАМ

Превод и припрема: екипа ФБ странице „Православље живот вечни“

Овај унос је објављен под Uncategorized. Забележите сталну везу.

Једно реаговање на УНИЈАТСКИ “ СВЕШТЕНИК “ ПОЗВАО ПАСТВУ ДА УБИЈАЈУ МОСКОВЉАНЕ (ВИДЕО)

 1. SRBin Svetosavac каже:

  Metodi rimokatolicke lazne crkve u njezinoj borbi protiv Hrista i Crkve Njegove se uvijek menjaju prema vremenu, okolnostima, uslovima i njezinim mogucnostima, ali krajnji cilj Satane oduvjek je bio i ostao isti i nepromenjen. Lucifer zeli sa „nepogresivim“ Papom na celu sto prije zavrsetak Pravoslavne hriscanske kulturne epohe, koja treba po zamisli tajnih vladara iz senke da se zavrsi unistenjem Pravoslavlja kao cuvarom Jedne Svete Saborne i Apostolske Crkve Hristove!

  Jezik mrznje sa kojim se javno koristi u svojim propovjedima u Moski rimokatolicki unijatski „svestenik“ Mihailo Arsenic, je dobro poznata Pravoslavnim SRBima koji su osjetili na svojoj kozi po rijecima „Patrijarha“ Irineja „ljubav“ svoje „sestrinske crkve“!

  O toj laznoj hriscanskoj ljubavi rimokatolicke „crkve“ prema Pravoslavnim SRBima vecito ce da sjedoci Jasenovac, Jadovno, Pag i mnogobrojna druga mucilista i stratista SRBskoga Naroda, u kojima su SRBi masovno ubijani na pravdi Boga ni krivi ni duzni samo zbog svoga Svetog SRBskog imena, i nase Svete vjere Pravoslavne!

  Prestavnici satanskog internacionalizma predvodjeni tajnim gospodarom svijeta na celu sa rimskim Papom i vatikanskom Kurijom, zato neprestalno nose i gaje u srcu svome veliku mrznju prema Pravoslavlju kao istinitoj vjeri i ucenju Hristovom, i Svetosavlju kao vrhuncu hriscanske pravoslavne nacionalne ideologije. Njihovu mrznju nemogu zato da sakriju pokloni lukavih latina, niti „prosvecenost“ pseudo hriscanskog zapadnog svijeta!

  Kroz sukob kultura koji sada traje, vodi se veliki rat izmedju Boga i Satane. Od ishoda toga rata zavisi buducnost, napredak i opstanak cijelog covjecanstva!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s